Online magazines

15 juli 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

 
BEST PRACTICES rond coi
Binnen World Class Maintenance is er veel kennis vergaard over het fenomeen 'Corrosie onder isolatie' (COI). Tijdens zowel het jaarcongres als een digitale workshop informeerden diverse specialisten de toehoorders over COI en de wijze waarop asset managers het probleem het beste kunnen benaderen. Daarbij is gebruikgemaakt van een aantal 'best practices', die zijn uitgewerkt tot drie praktische tools.

Wouter Verheecke
Bladmanager
COI is een van de belangrijkste faalmechanismen in onder andere de procesindustrie en petrochemie die bedrijven jaarlijks veel geld kost. WCM informeert over COI en de wijze waarop asset managers het probleem het beste kunnen benaderen.
United Utilities Group PLC in de VK liet Samotics een proef uitvoeren om de betrouwbaarheid en efficiëntie van haar activiteiten te verbeteren. De proef kwam voort uit het CEO Challenge-initiatief, waarbij teams van afgestudeerden samenwerken om innovatieve oplossingen te vinden voor bedrijfsproblemen.
Terra Inspectioneering ontwikkelde een eigen drone voor de wanddiktemeting van tanks. Voor de opleiding en beoordeling van interne en externe operators zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond.
Jonge medewerkers uit de sector van chemie en farma geven vanaf volgend schooljaar – van maart tot mei 2022 – gastlessen in de eerste graad van het middelbaar onderwijs ASO en TSO. Zo willen deze 'STEMfluencers' de jongeren inspireren bij hun studie- en beroepskeuze.
Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam besloot tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur van een veerpont over te gaan, inclusief het vervangen van een aantal elektromotoren en de inhoud van de besturingskasten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.