Online magazines

23 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

REPAIRTEENS OP BEZOEK BIJ VOLVO CAR
In het kader van het Belgische project RepairTeens kregen zestien STEM-leerlingen tussen 12 en 14 jaar de kans om een kijkje te nemen in de fabriek van Volvo Car Gent. Tijdens de rondleiding werd hen onder meer gewezen op de cruciale rol van de onderhoudstechnicus op de productievloer. Aansluitend konden de tieners zelf aan de slag in de Volvo Car Academy, waar enkele proefopstellingen voor hen klaarstonden.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Zestien STEM-leerlingen tussen 12 en 14 jaar kregen de kans om een kijkje te nemen in de fabriek van Volvo Car Gent. Ze werden gewezen op de cruciale rol van de onderhoudstechnicus en konden zelf aan de slag in de Volvo Car Academy.
Voor een betrouwbare besturing van mobiele machines zoals kranen, heftrucks en landbouwmachines, is een nauwkeurige hoekmeting essentieel. Speciaal voor dit type vraagstuk ontwikkelde DIS Sensors een dynamische inclinosensor die ongevoelig is voor trillingen en schokken.
Tork heeft in 2014 zijn allereerste datagestuurde schoonmaakoplossing ontwikkeld. Om facilitair managers van industriële werkomgevingen te ondersteunen in de toenemende eisen op het gebied van reiniging en efficiëntie, biedt Tork nu een verbeterde, geavanceerde oplossing: Tork Vision Schoonmaken.
Bedrijven zijn vaak genoodzaakt om zelf nieuw talent op te leiden. Met de Asset Management Experience hebben Veerenstael, Raccoon Serious Games en Ivy Global een interactieve simulatie ontwikkeld om personeel effectiever op te leiden.
Kärcher biedt alle denkbare industriële stofzuigoplossingen aan: van mobiele en stationaire kant-en-klare stofzuigers tot krachtige ontstoffingsystemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.