Online magazines

26 november 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

 
LAADPALEN VOOR ELEKTRISCHE PONTEN
Hempont is een van de veerponten van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam die dagelijks vele malen tussen Zaandam-Noord naar Amsterdam vaart. Na vele jaren intensief gebruik, besloot GVB tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur over te gaan. Een omvangrijk project met een bijzondere eis: de pont moest tijdens elke projectfase blijven varen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam besloot tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur van een veerpont over te gaan, inclusief het vervangen van een aantal elektromotoren en de inhoud van de besturingskasten.
Panasonic Toughbook en Circular Computing hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om op een ethische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier de levensduur van hun robuuste laptops en tablets te verlengen.
In mei 2018 legde een felle brand de hoofdvestiging van het ROVC in het Nederlandse Ede volledig in de as. Ruim drie jaar later is er nu een nieuwe locatie geopend. Dit state-of-the-art TechCenter biedt niet alleen onderdak voor cursussen op technisch gebied, maar is zelf ook onderdeel van het lesmateriaal.
Een goed geoliede interne logistiek vereist een adequaat identificatiesysteem. Bij barcodesystemen speelt niet alleen de juistheid van de informatie die in de code vervat zit een rol, maar ook het betrouwbaar inlezen van die informatie. SilverBack-labels voldoen aan die eis en bieden bovendien heel wat bijkomende voordelen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.