Online magazines

08 juli 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

 
VEERPONT KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Na vele jaren intensief gebruik, besloot het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur van een van de veerponten over te gaan, inclusief het vervangen van een aantal elektromotoren en de inhoud van de besturingskasten. Een omvangrijk project met een bijzondere eis: de pont moest tijdens elke projectfase blijven varen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam besloot tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur van een veerpont over te gaan, inclusief het vervangen van een aantal elektromotoren en de inhoud van de besturingskasten.
Want verder dan andere planningstools, houdt Checkmate in real-time rekening met alle productiefactoren van personeelstekort, over machinestilstand tot onvoorziene bestellingen, en herwerkt constant planningen per dag, per uur of zelfs per minuut.
BEMAS heeft voor de vierde keer de Prijs Wout Theuws uitgereikt. De winnaar is Sander Callewaert (18), een leerling van ‘t Saam Campus Cardijn in Diksmuide.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.