Online magazines

17 juni 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Doedijns reviseert hydraulische tensioner
In een tijdsbestek van minder dan veertien weken heeft Doedijns een kabeltensioner gedemonteerd, gereviseerd en – na montage – getest. Hiermee is de levensduur van de installatie met tien jaar verlengd.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Doedijns uit Zoetermeer heeft vier kabeltensioners en een bijbehorende carrousel gereviseerd. Hierbij is onder andere het elektrisch aangedreven hydraulisch systeem voor de aandrijving van deze equipment vernieuwd; inclusief de geïntegreerde besturing.
De RPX-serie zijn complete voedingsmodules met geïntegreerde vermogenstransistoren en inductoren. Er zijn alleen nog ingangs- en uitgangscondensatoren nodig om volledig functionerende vermogensregelaars te vormen.
Speciale kledingconcepten kunnen ook onderhoudsmedewerkers op diverse vlakken ondersteunen. Een hoogstandje zijn textielsoorten met dynamische compressie, die tevens de functionaliteit van een exoskelet bieden en daarnaast beschikken over sensoren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.