Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

DEFENSIE INNOVATIE COMPETITIE VAN START
Het thema voor de Defensie Innovatie Competitie 2021 is Advanced Maintenance. Rondom dit onderwerp daagt de Nederlandse Defensie het MKB uit om met slimme ideeën te komen die meerwaarde hebben voor het onderhoud binnen de Landmacht, Luchtmacht of Marine. Het bedrijf met het beste idee ontvangt een bedrag van 200.000 euro voor de verdere ontwikkeling ervan. 

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Het thema voor de Defensie Innovatie Competitie 2021 is Advanced Maintenance. Rondom dit onderwerp daagt de Nederlandse Defensie het MKB uit om met slimme ideeën te komen.
Nieuwe technologieën en businessmodellen hertekenen het landschap. Dat biedt een ambitieuze maintenancemanager kansen om de activiteiten en processen te herbekijken en de efficiëntie te verbeteren. Panasonic publiceerde een whitepaper met richtlijnen rond vijf uitdagende thema's.
World Class Maintenance richtte het nieuwe Fieldlab VIA APPIA op, voor onderzoek rond AI, VR en AR. Hier wordt de vertaalslag gemaakt van ideeën naar zoveel mogelijk praktische en breed toepasbare oplossingen voor onder andere de onderhoudssector.
Richt u op de veiligheid van uw team zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van productie en onderhoud. Ontdek onze 'Health and Safety' oplossingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.