Online magazines

22 april 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

benchmarken van assetprestaties biedt altijd meerwaarde 

Dankzij de vooruitgang van het Internet of Things kunnen bedrijven continu gegevens registreren en hun (vloot van) assets monitoren. Bij een juist gebruik kunnen die waardevolle data helpen om de prestaties van die assets te benchmarken, wat het mogelijk maakt om vast te stellen of en waarom bepaalde assets ondermaats presteren.


Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Benchmarking van assets op basis van de data die ze aanleveren, maakt het mogelijk om hun fysieke prestaties en kenmerken beter te onderscheiden van de invloed van hun operationele omgeving. Dit helpt bij het tijdig identificeren van ondermaatse prestaties, misconfiguraties en dreigende storingen.
Door de aanhoudende onzekerheid heeft de organisatie van Maintenance NEXT beslist om de vakbeurs te verplaatsen van 14 t/m 16 juni 2021 naar 25 t/m 27 januari 2022. Het internationale congres EuroMaintenance wordt verdaagd vanwege de verwachte beperkte reisbereidheid van de internationale doelgroep.
Met het Aerzen Digital Platform profiteren klanten niet alleen van kostenbesparingen door lagere energie-, onderhouds- en personeelskosten, maar ook van een hogere installatiebeschikbaarheid en een klimaatvriendelijke CO₂-balans.
Speciale kledingconcepten kunnen ook onderhoudsmedewerkers op diverse vlakken ondersteunen. Een hoogstandje zijn textielsoorten met dynamische compressie, die tevens de functionaliteit van een exoskelet bieden en daarnaast beschikken over sensoren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.