Online magazines

08 april 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Werkkleding van de toekomst
Onder de naam ‘Smart Clothing System’ ontwikkelde Wout Evers in nauwe samenwerking met ISKO speciale kledingconcepten die ook professionele onderhoudsmedewerkers op diverse vlakken kunnen ondersteunen. Inmiddels zijn er verschillende prototypes met succes getest en is Evers gestart met het verder uitrollen van zijn ideeën.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Speciale kledingconcepten kunnen ook onderhoudsmedewerkers op diverse vlakken ondersteunen. Een hoogstandje zijn textielsoorten met dynamische compressie, die tevens de functionaliteit van een exoskelet bieden en daarnaast beschikken over sensoren.
Q8Oils heeft een wereldwijd langetermijncontract afgesloten met INNIO voor de levering van smeermiddelen voor alle Jenbacher gasmotoren die werken op niet-natuurlijk gas.
Hefra biedt nu ook in België een zoekmachine aan die u de juiste heftruckbatterij of tractiebatterij helpt vinden voor industriële interne transportmiddelen van bekende en minder bekende merken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.