Online magazines

01 april 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

VAN IDEEËN naar praktische toepassingen
Zowel bij Artificial Intelligence (AI), Virtual Reality (VR) als Augmented Reality (AR) draait het om het verzamelen, verwerken en analyseren van véél data. Nu deze vakgebieden langzaam richting het stadium van de volwassenheid gaan, richtte World Class Maintenance het Fieldlab VIA APPIA op. Daarin wordt de toepasbaarheid van deze technologieën voor de onderhoudssector onderzocht.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
World Class Maintenance richtte het nieuwe Fieldlab VIA APPIA op, voor onderzoek rond AI, VR en AR. Hier wordt de vertaalslag gemaakt van ideeën naar zoveel mogelijk praktische en breed toepasbare oplossingen voor onder andere de onderhoudssector.
De Asset Performance 4.0 Hybride Conferentie & Beurs biedt u een unieke kans om te ontdekken op welke manier nieuwe 4.0 technologieën in onderhoud en asset management elkaar versterken; om zo tot een hogere betrouwbaarheid van de apparatuur en betere kostenprestaties te komen.
Als de voortekenen niet bedriegen gaan Virtual Reality en Augmented Reality ook in de procesindustrie hun beloftes waarmaken. Met een speciaal Fieldlab hoopt het World Class Maintenance platform de ontwikkeling een boost te geven.
Technology Power Systems (TECPOS) is het geregistreerde handelsmerk van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikant van hydraulische hogedrukapparatuur. Dae Jin Hydraulics machinery Co Ltd. ontwikkelt en produceert al tientallen jaren hoogwaardige hydraulische componenten voor tal van industrieën.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.