Online magazines

25 maart 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

onder hoge (tijds)druk
Met grote, vooral hydraulisch aangedreven machines, maakt Struyk Verwo publieke bestrating in de breedste zin van het woord. Doedijns voert er als vaste partner het jaarlijkse hydraulische onderhoud uit en heeft daarvoor maar zeer beperkt de tijd, omdat de machines alleen stil staan tijdens de bouwvakantie. Ook veiligheid is bij hydraulische machines altijd een aandachtspunt, omdat er risico is op hogedrukletsels. 

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Doedijns voert als vaste partner het jaarlijkse hydraulische onderhoud uit bij Struyk Verwo uit Amsterdam en heeft daarvoor maar zeer beperkt de tijd. De machines staan namelijk alleen stil tijdens de bouwvakantie.
Technology Power Systems (TECPOS) is het geregistreerde handelsmerk van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikant van hydraulische hogedrukapparatuur. Dae Jin Hydraulics machinery Co Ltd. ontwikkelt en produceert al tientallen jaren hoogwaardige hydraulische componenten voor tal van industrieën.
Een van de grootste gevaren bij hydraulische apparatuur is een breuk van de leiding. Of het nu gaat om een miniem lek of een plotse breuk; de gevolgen kunnen voor mens, bedrijf en milieu enorm zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.