Online magazines

11 maart 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

STIKSTOF BIJ ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN
Stikstof wordt binnen de industrie op grote schaal en in sterk uiteenlopende sectoren toegepast. Dat varieert van de voedings-, metaal- en elektronica-industrie tot de chemische en farmaceutische industrie, en ook bij onderhoudswerkzaamheden wordt dit zowel in gasvorm als in vloeibare toestand gebruikt. In veel sectoren stapt men in toenemende mate over op het zelf genereren van stikstof, met behulp van een stikstofgenerator.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Stikstof wordt binnen de industrie op grote schaal toegepast. In veel sectoren stapt men in toenemende mate over op het zelf genereren van stikstof met behulp van een stikstofgenerator. Wat logisch is, want de voordelen zijn evident.
RECOM kondigt de RACM1200-V basisplaatgekoelde ventilatorloze voeding aan met 1200W piekvermogen en een industriële plus medische certificering.
Binnen de maintenancewereld wordt stikstof zowel gebruikt voor curatief, preventief als correctief onderhoud, en dat zowel in de gasvorm als in de vloeibare toestand.
Interessante webinars van gemiddeld 60 minuten binnen de domeinen veiligheid, milieu, kwaliteit en productie. Deze domeinen zijn voortdurend in beweging en er wordt verwacht dat u continu blijft bijleren. Vaak is tijdsgebrek een issue en daarom zijn deze korte live webinars de ideale oplossing.
Technology Power Systems is het geregistreerde handelsmerk van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikant van hydraulische hogedrukapparatuur (700 tot 3500 bar). Dae Jin Hydraulics machinery Co Ltd. ontwikkelt en produceert al tientallen jaren hoogwaardige hydraulische componenten voor tal van industrieën
Ruim 3 jaar geleden nam Boels Rental de industrie-specialisten Abird en Hef & Hijs Nederland over. Sinds 1 februari 2021 gaan beide bedrijven verder onder de naam Boels.
Indutrade Benelux heeft Efcon Water B.V. overgenomen. Het bedrijf uit Vianen ontwikkelt, produceert en installeert complete meet- en monsternamestations voor afvalwater en verzorgt de integratie van deze apparatuur in afvalwaterfactureringssystemen.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.