IMES DEXIS blijft groeien

Overname van Eltec System

Descours & Cabaud, in België vertegenwoordigd door IMES DEXIS NV, verwerft 100% van de aandelen van Eltec System. Die overname past volledig in de strategie van IMES DEXIS NV om haar positie als dé gespecialiseerde partner voor MRO producten en diensten te versterken. Daarnaast speelt de overname ook in op een veranderende industrie, waarbij digitalisering en robotisering in opmars zijn.
Joël Toremans, Algemeen Directeur van IMES DEXIS, vertelt: “Ondanks de sterke groei van de afgelopen jaren bij zowel IMES DEXIS als Eltec System, hadden we beiden het gevoel dat een relatie op armlengte onvoldoende effectief was om onze hoge ambities in een snel veranderende markt uit te voeren. Daarom beslisten we om de volledige overname vervroegd uit te voeren. Hierdoor komen we tot één gemeenschappelijke strategische agenda wat alleen maar positief bijdraagt aan de snelheid van de uitvoering van onze groeiplannen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.