- 21 januari 2019
- | Bron: Foodprocess
24% arbeidsongevallen in voedingsindustrie
24% arbeidsongevallen in voedingsindustrie Bescherm de voedselveiligheid en verbeter de veiligheid op het werk Volgens EU OSHA vindt bijna 24% van alle arbeidsongevallen plaats in de voedingsindustrie. Hoewel veiligheid op de werkplek en conformiteit een topprioriteit zijn in de voedingsindustrie, komt voedselveiligheid altijd op de eerste plaats. Vanaf nu kunnen deze twee samengaan, dankzij Brady's uitgebreide assortiment aan industriële veiligheidsidentificatieoplossingen met een laag besmettingsrisico. • Verbeter de veiligheid op de werkplek • Bescherm de voedselveiligheid • Verhoog de conformiteit Ontdek alle oplossingen die de veiligheid op de werkplek verbeteren en de voedselveiligheid beschermen in deze gratis identificatiegids voor de voedingsindustrie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.