24% arbeidsongevallen in voedingsindustrie

Bescherm de voedselveiligheid en verbeter de veiligheid op het werk

Volgens EU OSHA vindt bijna 24% van alle arbeidsongevallen plaats in de voedingsindustrie. Hoewel veiligheid op de werkplek en conformiteit een topprioriteit zijn in de voedingsindustrie, komt voedselveiligheid altijd op de eerste plaats. Vanaf nu kunnen deze twee samengaan, dankzij Brady's uitgebreide assortiment aan industriële veiligheidsidentificatieoplossingen met een laag besmettingsrisico.

• Verbeter de veiligheid op de werkplek
• Bescherm de voedselveiligheid
• Verhoog de conformiteit

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.