Online magazines

08 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
SENOVI WINT DEFENSIE INNOVATIE COMPETITIE
Jaarlijks organiseert de Nederlandse Defensie de 'Defensie Innovatie Competitie', waarbij het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om met oplossingen te komen voor defensiespecifieke vraagstukken. Het thema van 2021 was 'Advanced Maintenance'. Door corona was de finale uitgesteld, maar halverwege maart van dit jaar presenteerden vier finalisten dan toch hun oplossingen in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Jaarlijks organiseert de Nederlandse Defensie de 'Defensie Innovatie Competitie', waarbij het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om met oplossingen te komen voor defensiespecifieke vraagstukken. Het thema van 2021 was 'Advanced Maintenance'.
Wie voor Industrial Maintenance kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Industrial Maintenance Premium Club.
Erdem Kazakli, Tadao Yokoyama en hun team werkten de afgelopen jaren aan een serie ‘Speeders’ waarvan de M-variant bij uitstek geschikt is voor offshore onderhoud. Door het zogenaamde grondeffect kan deze drone een lading offshore brengen met de snelheid van een helikopter, tegen een fractie van de kosten.
Voor het trainen van onderhoudspersoneel wordt steeds vaker gebruikgemaakt van Virtual Reality (VR) software. In de praktijk blijken deze applicaties inhoudelijk relatief snel te verouderen, waardoor ze niet maximaal efficiënt worden ingezet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.