Online magazines

14 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Maintenance 2024 komt eraan
Honderden exposanten tonen weldra in Antwerpen hun nieuwste technologieën, innovatieve producten en geavanceerde diensten op het gebied van industrieel onderhoud, asset management, condition monitoring, artificiële intelligentie, automatisering, procesveiligheid en meer.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Maintenance staat weer voor de deur en zal op 20 en 21 maart 2024 plaatsvinden in Antwerp Expo. Met een uitgebreid aanbod van 300 exposanten, belooft deze editie een blik te werpen op de industrieel onderhoudsoplossingen van het heden en de toekomst.
Lees nu Industrial Maintenance! Onmisbare vakinformatie over technisch onderhoud.
Werkgevers hebben het meeste moeite hebben om vacatures in te vullen voor technici voor industriële installaties. De cijfers van de VDAB maken echter niet meteen duidelijk dat het probleem vooral draait rond onderhoudstechnici.
Zo'n 30 jaar geleden werd de Flender Standard Gearbox (FSG) de standaard in de industrie. Nu, drie decennia later, lanceert Flender de opvolger: Flender ONE.
20 & 21 maart opent Antwerp Expo de deuren voor Maintenance en Pumps & Valves. Een tweedaags evenement vol masterclasses, demo’s. Ontmoet 300 exposanten. Registreer en bereid u voor op twee dagen vol inspiratie en netwerking.
Er blijft één constante binnen de wereld van industrieel onderhoud: de nood aan diepgaande kennis van de techniek en het functioneren van machines. Aerzen ondersteunt haar klanten met vergaande service, die inzet op pro-actief onderhoud en revisie.
United Rentals Belgium presenteert dit jaar het nieuwste Telemetrie-monitoringssysteem tijdens de Maintenance Expo Antwerp. Het monitoringsysteem is speciaal samengesteld voor gebruik op alle United Rentals-opslagtanks en kan worden toegepast op apparatuur van klanten. Het is een uitstekend vloeistofmonitoringssysteem, waar precisie en efficiëntie samenkomen.
Poll: Wat zijn de grootste uitdagingen in uw sector?
Wat zijn de grootste uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft in uw sector?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.