Online magazines

21 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Midlife update Johan de Witt
Hoofdtaak van de Johan de Witt is het ondersteunen van amfibische operaties als uitvalsbasis of commandocentrum voor een volledig bataljon van 600 mariniers. Uiteraard heeft ook dit schip nood aan geregeld onderhoud. Wij brachten een bezoek om te kijken hoe het gesteld is met de MidLife Update.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Het amfibische transportschip Zr. Ms. Johan de Witt van de Koninklijke Nederlandse Marine bevindt zich in de afsluitende fase van zijn MidLife Update (MLU). Het nieuwe kalenderjaar luidt ook de aankomende actieve dienstperiode in.
Maintenance staat weer voor de deur en zal op 20 en 21 maart 2024 plaatsvinden in Antwerp Expo. Met een uitgebreid aanbod van 300 exposanten, belooft deze editie een blik te werpen op de industrieel onderhoudsoplossingen van het heden en de toekomst.

De 'technicus industriĆ«le installaties' steekt dit jaar de verpleegkundige voorbij in de lijst van grootste knelpuntberoepen van VDAB.

 

 

De Metallerie Subcontractorgids bundelt de toeleveringsbedrijven actief binnen de Belgische metaalindustrie.

 

 

 

 

 

 

 

Poll: heeft uw bedrijf personeel tekort?
Kampt uw bedrijf met een tekort aan technisch geschoold personeel?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.