- 04 september 2018
- | Bron: Foodprocess
Innovaties in voeding
Innovaties in voeding Heel wat productieprocessen in de voedsel- en drankenindustrie vereisen heel wat energie. Voor de warmte-uitwisseling, bijvoorbeeld, is water een gebruikelijk middel, maar Tetra Pak laat met Product-to-Product-technologie zien dat er ook energie-efficiƫntere alternatieven zijn. Tegelijkertijd dient de productkwaliteit hoog te zijn. Quality2Process ontwikkelde specifiek voor de productie van snackfood- en bakproducten een sensor die gelijktijdig vocht, vet, kleur en product-bedhoogte meet. Op Industrial Processing vindt u vele innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.