Online magazines

06 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
PROJECT ROND PREDICTIVE MAINTENANCE
Predictive maintenance heeft het in zich de betrouwbaarheid van kapitaalgoederen te vergroten, de onderhoudskosten te verlagen en de uptime van installaties te verhogen, maar is complex en moeilijk realiseerbaar. Marielle Stoelinga, projectleider van het PrimaVera-project, heeft het over de problemen die de implementatie van predictive maintenance in de weg staan en de mogelijke oplossingen daarvoor.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Binnen het PrimaVera-project is een team van wetenschappers en bedrijven bezig nieuwe big data-algoritmen te ontwikkelen, om daarmee storingen beter te kunnen voorspellen en onderhoud beter te kunnen plannen.
Deze Brennenstuhl-werkspot met kleminrichting kan overal bevestigd worden en dankzij het kogelgewricht optimaal uitgelijnd worden voor elke werktoepassing. Nu GRATIS bij een Industrial maintenance abonnement 
Reeds abonnee? 
Bestel de spot extra voordelig
Voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, Indumation.be 2022 te Kortrijk Xpo. De beursvloer staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups.
Verlichting levert een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. De collectie van Lumiko Modulair biedt een breed en gevarieerd assortiment van professionele verlichtingstoepassingen voor unieke verlichting.
TotalEnergies, dat smeermiddelen en multi-energieoplossingen aan bedrijven levert, wil zijn klanten ook dagelijks bijstaan om hen te helpen minder en beter te verbruiken en vooral om de smering van hun uitrusting te optimaliseren.
RECOM heeft zijn gamma van voordelige, ongeregelde DC/DC-converters uitgebreid met de RA3-serie van 3W SMD-componenten die ontworpen zijn om de optimale spanningen te leveren voor halfgeleider switch gate drivers.
Alleen een professionele textieldienstverlener kan garanderen dat de veiligheids- en hygiënevoorschriften voor werkkleding volledig worden nageleefd. MEWA biedt met haar uitgebreide servicesysteem vanuit 45 locaties in heel Europa werkkleding aan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.