Online magazines

01 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
INDUSTRYID KOPPELT CERTIFICERINGEN AAN IDENTITEIT
Voor technici zijn de juiste papieren om veilig met installaties te mogen werken of deze te onderhouden - soms letterlijk - van levensbelang. Een centrale registratie is dus gewenst en voortaan kan dat in het IndustryID, waarin de Nederlandse FEDA een flinke vinger in de pap heeft. Naar verwachting is dit paspoort ook een grote ondersteuning bij het gewenste levenslang leren.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Mammoet beschikt al twintig jaar over een eigen 'Academy' waar het bedrijf zijn eigen mensen opleidt. In december 2021 is in Geleen een nieuwe vestiging geopend die zich ook sterk richt op het opleiden van externe partijen.
Voor technici zijn de juiste papieren om veilig met installaties te mogen werken of deze te onderhouden - soms letterlijk - van levensbelang. Een centrale registratie is dus gewenst en voortaan kan dat in het IndustryID.
Door meer vrije ruimte in uw magazijn te creëren, kunt u meer producten opslaan en de opbrengst van uw magazijnruimte vergroten. Tegelijkertijd kunt u beter inspelen op de eisen van uw supply chain en de pickefficiëntie verbeteren.
Op 14 april 2022 organiseert Hitma vanaf 10 uur een webinar van 60 minuten over het MySirius-dataregistratiesysteem. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.