Online magazines

10 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
fieldlab smart maintenance
Vier jaar geleden, in 2018, werd het Fieldlab Smart Maintenance opgericht vanuit Techport. In die periode is door alle partners keihard gewerkt om bedrijven, scholen en onderzoeksinstituten samen te laten werken op het gebied van slim onderhoud. Met mooie resultaten. Just Schornagel, technisch programmamanager bij Techport, en Mark Denys, directeur technology transition bij Tata Steel en tevens voorzitter van Techport, blikken terug op de 'lessons learned' en kijken vooral ook naar de toekomst.

Wouter Verheecke
Bladmanager
PALLITE® PIX® is een reeks lichtgewicht, flexibele en sterke opslag- en legbordsystemen die zijn ontworpen om pickfaces te consolideren. Door meer vrije ruimte in uw magazijn te creëren, kunt u meer producten opslaan en de opbrengst van uw magazijnruimte vergroten.
Verlichting levert een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. De collectie van Lumiko Modulair biedt een breed en gevarieerd assortiment van professionele verlichtingstoepassingen voor unieke verlichting.
ETHERLINE® GUARD bewaakt de levensduur van datakabels in op Ethernet gebaseerde automatiseringstechnologienetwerken. Dat helpt om (dure) ongeplande machinestilstand te voorkomen en de eventuele vervanging optimaal in te plannen.
De voorbije vier jaar is in het Fieldlab Smart Maintenance door alle partners hard gewerkt om bedrijven, scholen en onderzoeksinstituten samen te laten werken op het gebied van slim onderhoud. Just Schornagel en Mark Denys blikken terug op de 'lessons learned' en kijken vooral ook naar de toekomst.
Indaver en Suez baten onder de naam SVEX samen op het bedrijfsterrein in Doel verschillende Waste-to-Energy-installaties uit, die niet-recyclebaar afval efficiënt omzetten in stoom/stroom. De turbines vormen een cruciale component.
Kan u alles nog volgen, nu de technologie sneller dan ooit evolueert? De unieke combinatie van drie industriële beurzen - Maintenance, Pumps & Valves én M+R - maakt dat u efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte bent van alle trends in uw branche.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.