Online magazines

25 februari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
IndustryID: industriebreed vakpaspoort
Voor technici zijn de juiste papieren om veilig met installaties te mogen werken of deze te onderhouden - soms letterlijk - van levensbelang. Een centrale registratie is dus gewenst en voortaan kan dat in het IndustryID, waarin de Nederlandse FEDA een flinke vinger in de pap heeft. Naar verwachting is dit paspoort ook een grote ondersteuning bij het gewenste levenslang leren.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Voor technici zijn de juiste papieren om veilig met installaties te mogen werken of deze te onderhouden - soms letterlijk - van levensbelang. Een centrale registratie is dus gewenst en voortaan kan dat in het IndustryID.
Verlichting levert een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. De collectie van Lumiko Modulair biedt een breed en gevarieerd assortiment van professionele verlichtingstoepassingen voor unieke verlichting.
In de Benelux groeit het aantal tankstations waar auto’s en vrachtwagens geen benzine en diesel maar waterstof kunnen tanken. In onder meer Rhoon in Nederland wordt het preventieve en correctieve onderhoud uitgevoerd door Stork Calibration & Instrumentation Services Rotterdam.
Kan u alles nog volgen, nu de technologie sneller dan ooit evolueert? De unieke combinatie van drie industriële beurzen - Maintenance, Pumps & Valves én M+R - maakt dat u efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte bent van alle trends in uw branche.
Beantwoord enkele vragen en WIN een COYOTE met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Er zijn geen juiste of foute antwoorden. Iedereen maakt evenveel kans om de prijs te winnen. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.