Online magazines

27 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Drie in één
De unieke combinatie van drie industriële beurzen - Maintenance, Pumps & Valves én M+R - maakt dat u efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte bent van alle trends in uw branche. Het hele industriële spectrum komt er immers aan bod. Nodig dus ook uw collega’s uit en dompel u samen onder in de wereld van Industrie 4.0, slim onderhoud, procesmonitoring, OEE … en ontdek hoe u uw volledige productie naar een hoger niveau kan stuwen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Kan u alles nog volgen, nu de technologie sneller dan ooit evolueert? De unieke combinatie van drie industriële beurzen - Maintenance, Pumps & Valves én M+R - maakt dat u efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte bent van alle trends in uw branche.
Nu al gebruiken velen onder ons spraak in interactie met technologie. Dat is niet nieuw. Maar de snelheid waarmee deze verandering nu plaatsvindt, verdient bijzondere aandacht.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Beschadigingen van een magazijnrek kunnen een serieus gevaar inhouden. Als zo'n beschadiging vroeg of laat aanleiding geeft tot een ernstig ongeval, ligt de volle verantwoordelijkheid bij de werkgever. Een jaarlijkse magazijnkeuring is dus geen overbodige luxe.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.