Online magazines

13 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
HOUD VR-TRAININGSSOFTWARE UP-TO-DATE
Voor het trainen van onderhoudspersoneel wordt steeds vaker gebruikgemaakt van Virtual Reality (VR)-software. BlueTea ontwikkelde het pakket VirtualStudio®, waarin het mogelijk is om scenario’s zelfstandig aan te passen middels configuratie. Dit bespaart onder andere tijd en kosten, biedt mogelijkheden om medewerkers steeds weer voor nieuwe uitdagingen te stellen en behoudt de voortgang.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Voor trainingen wordt steeds vaker gebruikgemaakt van Virtual Reality (VR) software. In de praktijk blijken deze applicaties inhoudelijk relatief snel te verouderen, waardoor ze niet maximaal efficiënt worden ingezet. Aanpassen betekent echter: teruggaan naar de programmeur, wat tijd en veel geld kost.
Beschadigingen van een magazijnrek kunnen een serieus gevaar inhouden. Als zo'n beschadiging vroeg of laat aanleiding geeft tot een ernstig ongeval, ligt de volle verantwoordelijkheid bij de werkgever. Een jaarlijkse magazijnkeuring is dus geen overbodige luxe.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Door de aanhoudende onzekerheid rondom corona heeft de organisatie van Maintenance NEXT besloten de vakbeurs, die gepland stond van 25 tot en met 27 januari 2022, niet te laten doorgaan. In plaats daarvan zal de beurs van 18 tot en met 20 april 2023 gehouden worden.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.