Online magazines

15 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
AWARD VOOR SITECH services
Op de Asset Performance 4.0 Conferentie heeft de jury besloten dat Sitech Services de award mee naar huis neemt. Hun zeer innovatieve digitale oplossing stelt bedrijven in staat om condition-based monitoring strategieën toe te passen. Het inhouse systeem biedt een service dashboard waarmee maintenance teams alle informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben over de conditie van installaties en machines.

Wouter Verheecke
Bladmanager
BEMAS heeft eind oktober de derde Asset Performance 4.0 Award uitgereikt tijdens de Asset Performance 4.0 Conferentie. Van de drie finalisten werd er één live tot winnaar gekroond in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.
Een goed geoliede interne logistiek vereist een adequaat identificatiesysteem. Bij barcodesystemen speelt niet alleen de juistheid van de informatie die in de code vervat zit een rol, maar ook het betrouwbaar inlezen van die informatie. SilverBack-labels voldoen aan die eis en bieden bovendien heel wat bijkomende voordelen.
De RACM40-K serie bereikt doorgaans een efficiëntie van 90% over een breed lijn- en belastingsbereik en werkt, ondanks de ultracompacte afmetingen, tot 60°C bij volle belasting en tot 85°C met geforceerde koeling of derating. Volledige belasting is ook mogelijk over het hele lijn, 90 – 264VAC.
De winter is niet het veiligste seizoen. Het aantal slip- en valpartijen neemt dramatisch toe. Wanneer donker en koude lijken samen te spannen tegen gezondheid en veiligheid, plaats dan uw nieuwe veiligheidscommunicatie in de schijnwerpers om de risico's te verminderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.