Online magazines

05 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
winnaar asset performance 4.0 award
Tijdens de Asset Performance 4.0 Conferentie stelden drie finalisten hun oplossingen of cases rond Asset Performance voor. Uiteindelijk besliste de jury dat Sitech Services de award mee naar huis neemt. Hun zeer innovatieve digitale oplossing stelt bedrijven in staat om condition-based monitoring strategieën toe te passen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
BEMAS heeft eind oktober de derde Asset Performance 4.0 Award uitgereikt tijdens de Asset Performance 4.0 Conferentie. Van de drie finalisten werd er één live tot winnaar gekroond in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.
Een goed geoliede interne logistiek vereist een adequaat identificatiesysteem. Bij barcodesystemen speelt niet alleen de juistheid van de informatie die in de code vervat zit een rol, maar ook het betrouwbaar inlezen van die informatie. SilverBack-labels voldoen aan die eis en bieden bovendien heel wat bijkomende voordelen.
Van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 februari 2022 vindt in Kortrijk Xpo opnieuw de hoogmis van de automatisering plaats. De zesde editie van Indumation.be belooft veel goeds, met extra veel exposanten, nieuwe productlanceringen en een uitgebreid randprogramma.
Deze kleding koppelt vernieuwing aan duurzaamheid: met de nieuwe 'PEAK'-werkkledij van MEWA behoudt het huidoppervlak van relevante lichaamszones onder de jas en de broek constant een temperatuur van ongeveer 37,5°C.
Met voldoende professioneel gereedschap wordt het klaren van de klus een stuk makkelijker. Eén loszittend adereindhulsje in een bedieningskast en je riskeert oververhitting en kortsluiting, met alle gevolgen van dien. Dat onderhoud aan elektronica dus ontzettend belangrijk is, mag duidelijk zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.