Online magazines

07 oktober 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
 
COMPETENTIES VOOR INSPECTIES MET DRONES

Terra Inspectioneering ontwikkelde binnen het Interreg-project 'Smart Tooling' een eigen drone voor de wanddiktemeting van tanks. Met de groeiende interesse vanuit de industrie nam ook de nood aan getrainde operators toe. Hiertoe zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond. "Wellicht kan dit een grote stap zijn in de verdere professionalisering van het werken met drones", hoopt directeur Steven Verver.  


Wouter Verheecke
Bladmanager
Terra Inspectioneering ontwikkelde een eigen drone voor de wanddiktemeting van tanks. Voor de opleiding en beoordeling van interne en externe operators zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond.
Uw metalen makkelijk verbinden met ander metaal, plastic of kunststoffen? Dit is mogelijk met het brede aanbod aan lijmen van Lijmpartner.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Naast dat uw verlichting praktisch is, zijn uw lampen ook sfeermakers. Mocht u verhuis- of verbouwplannen hebben of je huidige lichtpunten onder de loep willen nemen, dan zijn Lumiko dimmers een handig hulpmiddel voor de perfecte lichtbeleving.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.