Online magazines

09 september 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
 
AI, VR EN AR VOOR DE ONDERHOUDSSECTOR
Zowel bij Artificial Intelligence (AI), Virtual Reality (VR) als Augmented Reality (AR) draait het om het verzamelen, verwerken en analyseren van véél data. Nu deze vakgebieden langzaam richting het stadium van de volwassenheid gaan, richtte World Class Maintenance het Fieldlab VIA APPIA op. Jacob Derks is projectleider en weet precies waar hij naartoe wil.

Wouter Verheecke
Bladmanager
World Class Maintenance richtte het nieuwe Fieldlab VIA APPIA op, voor onderzoek rond AI, VR en AR. Hier wordt de vertaalslag gemaakt van ideeën naar zoveel mogelijk praktische en breed toepasbare oplossingen voor onder andere de onderhoudssector.
Vlaamse ministers Crevits en Weyts lanceren in samenwerking met essenscia vlaanderen een vernieuwend onderwijsconcept voor impactvol STEM-onderwijs. Vakmensen uit chemie- en farmasector die hun job combineren met deeltijds lesgeven.
Warehouse Systems Ingegrators (W-S-I) biedt verschillende activiteiten aan, waaronder het monteren van statische en dynamische opslagsystemen, labelling & signalisatie en warehouse safety. Het bedrijf neemt bovendien het onderhoud, de keuringen en verhuizingen van alle reksystemen voor zijn rekening.
Komend academiejaar bieden VIVES en Howest samen het nieuwe postgraduaat Digitale Transformatie in de Maakindustrie aan. Zo willen ze West-Vlaanderen verder laten uitgroeien tot een topprovincie op het vlak van maakindustrie en Industrie 4.0.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.