Online magazines

05 augustus 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
 
LAADPALEN VOOR ELEKTRISCHE PONTEN
Na vele jaren intensief gebruik, besloot het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur over te gaan. De dieselaangedreven veerponten worden daarbij ook vervangen door elektrisch aangedreven varianten. Een omvangrijk project met een bijzondere eis: de pont moest tijdens elke projectfase blijven varen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam besloot tot een grootschalige renovatie van de elektrische infrastructuur van een veerpont over te gaan, inclusief het vervangen van een aantal elektromotoren en de inhoud van de besturingskasten.
Met de nieuwste productiviteitsgids van Tork, een merk van Essity, leren bedrijven in 5 kleine stappen hoe ze een cultuur van continue verbetering implementeren in hun organisatie.
United Utilities Group PLC in de VK liet Samotics een proef uitvoeren om de betrouwbaarheid en efficiëntie van haar activiteiten te verbeteren. De proef kwam voort uit het CEO Challenge-initiatief, waarbij teams van afgestudeerden samenwerken om innovatieve oplossingen te vinden voor bedrijfsproblemen.
Terra Inspectioneering ontwikkelde een eigen drone voor de wanddiktemeting van tanks. Voor de opleiding en beoordeling van interne en externe operators zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond.
Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Beschermen is de boodschap, en daarbij kunnen deze antihackingtips alvast helpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.