Online magazines

01 juli 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

 
EIGEN COMPETENTIEFRAMEWORK
Terra Inspectioneering ontwikkelde binnen het Interreg-project 'Smart Tooling' een drone voor de wanddiktemeting van tanks. Met de groeiende interesse vanuit de industrie nam ook de nood aan getrainde operators toe. Hiertoe zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond. "Wellicht kan dit een grote stap zijn in de verdere professionalisering van het werken met drones", hoopt directeur Steven Verver.  

Wouter Verheecke
Bladmanager
Terra Inspectioneering ontwikkelde een eigen drone voor de wanddiktemeting van tanks. Voor de opleiding en beoordeling van interne en externe operators zette het bedrijf samen met BEMAS een eigen competentieframework op en stampte het ook een eigen trainingcentrum uit de grond.
Om een concurrentievoordeel te behouden, moet iedereen die in de maakindustrie actief is zijn processen verbeteren, de productiviteit verhogen, de uitvaltijd tot een minimum beperken en een uitstekende productkwaliteit blijven behouden.
BEMAS heeft voor de vierde keer de Prijs Wout Theuws uitgereikt. De winnaar is Sander Callewaert (18), een leerling van ‘t Saam Campus Cardijn in Diksmuide.
Met het gevarieerde Nissan gamma bedrijfsvoertuigen zult u altijd het beste voertuig voor uw zakelijke behoeften vinden. Ontdek de huidige promoties en kies nu uw Nissan bedrijfswagen vanaf € 139 per maand, exclusief btw!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.