Online magazines

24 juni 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

DEFENSIE STAPT OVER VAN PAPIER NAAR APP
In mei is bij diverse afdelingen van de Nederlandse Landmacht de app 'DO-MAINT' in gebruik genomen. Initiatiefnemer majoor Stephan Wildenberg is duidelijk: "De app bespaart direct én indirect tijd en geld. Hij is zodanig ontwikkeld dat hij zonder instructie direct is in te zetten en biedt daarbij voordelen voor zowel gebruikers, monteurs als het management."

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
In mei is bij diverse afdelingen van de Nederlandse Landmacht de app 'DO-MAINT' in gebruik genomen. Het is het eerste resultaat van een omvangrijk project waarmee de papieren werkinstructiekaarten zijn vervangen door een digitale oplossing.
Gemakkelijk te gebruiken met één hand, aanpasbaar voor diverse taken en krachtig en sterk genoeg om de meest intensieve werkdagen aan te kunnen, de Toughbook S1-tablet van Panasonic werd onlangs voorgesteld en biedt een enorm voordeel in de praktijk.
Het thema voor de Defensie Innovatie Competitie 2021 is Advanced Maintenance. Rondom dit onderwerp daagt de Nederlandse Defensie het MKB uit om met slimme ideeën te komen.
Murrelektronik ontwikkelde een nieuwe serie innovatieve LED signaleringslichten welke aansluiten bij de huidige veeleisende industriële automatiseringsvragen. Deze Comlight56 serie bestaat uit enkelkleur uitvoeringen en nieuwe multicolor modellen met ingebouwde IO-Link interface.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.