Online magazines

03 juni 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

INFORMATIE IN ELEKTRISCHE SIGNALEN
Conditiebepalingen door het meten van temperaturen, IR-stralingen of vibraties geven vooral weer dat er al een groter probleem is. Ze zijn in wezen onnauwkeurig en geven onvoldoende inzicht in latent aanwezige problemen en de ontwikkeling daarvan in de tijd en de bandbreedte, of dus wanneer een fataal defect zal plaatsvinden. ESA geeft dit nauwkeurig inzicht wel, zoals bleek uit een KIVI-webinar, georganiseerd door de vakafdeling Maintenance.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Het interpreteren van elektrische gegevens, ofwel Electrical Signature Analysis (ESA), is een behoorlijk nauwkeurige meetmethode. De metingen geven niet alleen een probleem weer, maar kunnen ook voorspellen wanneer een storing zal optreden.
Dieselmotoren zijn breed inzetbare machines waarop de gebruiker moet kunnen vertrouwen. Bij eventuele storingen is hulp op maat nodig. Diesel Büchli is in die gevallen uw ideale partner.
Het thema voor de Defensie Innovatie Competitie 2021 is Advanced Maintenance. Rondom dit onderwerp daagt de Nederlandse Defensie het MKB uit om met slimme ideeën te komen.
Richt u op de veiligheid van uw team zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van productie en onderhoud. Ontdek onze 'Health and Safety' oplossingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.