Online magazines

17 mei 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

VERGELIJKEN VAN HET GEDRAG VAN ASSETS
Assetbenchmarking behelst het vergelijken van het gedrag van assets op basis van prestatie-indicatoren zoals kosten, kwaliteit, productie enz. Voor een correcte benchmarking is het noodzakelijk om assets te vergelijken langs drie dimensies: operationele context, vloot en tijd. 

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Benchmarking van assets op basis van de data die ze aanleveren, maakt het mogelijk om hun fysieke prestaties en kenmerken beter te onderscheiden van de invloed van hun operationele omgeving. Dit helpt bij het tijdig identificeren van ondermaatse prestaties, misconfiguraties en dreigende storingen.
Met de nieuwe Lumiko Master-Master dimmer van Klemko laat u één of meerdere lichtbronnen schakelen en dimmen vanaf meerdere locaties. Hiermee zorgt u voor aangename verlichting, meer comfort en een forse energiebesparing.
Cosun Beet Company nam Service & Engineering bedrijf Perdok in de arm om drie motorpompunits te laten vervangen. Tevens zijn er sensoren aangebracht voor monitoring, onderhoud en energiebesparing.
De Asset Performance 4.0 Hybride Conferentie & Beurs biedt u een unieke kans om te ontdekken op welke manier nieuwe 4.0 technologieën in onderhoud en asset management elkaar versterken; om zo tot een hogere betrouwbaarheid van de apparatuur en betere kostenprestaties te komen in asset intensieve industrieën.
Doedijns voert als vaste partner het jaarlijkse hydraulische onderhoud uit bij Struyk Verwo uit Amsterdam en heeft daarvoor maar zeer beperkt de tijd. De machines staan namelijk alleen stil tijdens de bouwvakantie.
Zie een persoon, geen hangslot. Gebaseerd op het principe één persoon, één slot, één sleutel voor maximale veiligheid bij Lockout/Tagout!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.