Online magazines

18 maart 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

PERDOK VERVANGT POMPUNITS BIJ CBC
Onderhouden en herstellen past in de gedachte van de circulaire economie, maar vervangen kan ook een duurzaamheidsingreep zijn. In opdracht van Cosun Beet Company startte Perdok een engineeringproject op, waarbij de oude hydraulische pompset werd ingeruild voor een moderne uitvoering met druk- en hoeksensoren. "Daarmee komen we uit op een installatie die ongeveer 30% energiezuiniger is dan zijn voorganger."

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Cosun Beet Company nam Service & Engineering bedrijf Perdok in de arm om drie motorpompunits te laten vervangen. Tevens zijn er sensoren aangebracht voor monitoring, onderhoud en energiebesparing.
Wij schrijven en implementeren uw lockout-procedures en maken ze toekomstbestendig. Onze ingenieurs hebben al duizenden lockout-procedures opgesteld voor honderden bedrijven in verschillende sectoren.
Een bekleedde staalplaat, technische kunststoffen of zelfs metaal en plastic voor altijd met elkaar verbinden? Dit kan met het brede aanbod aan lijmen bij Lijmpartner door middel van het toepassen van cyanoacrylaten, MMA of zelfs een van onze Epoxy lijmen.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Canalit komt met nieuwe antraciet grijze aircokanalen en bijpassende hulpstukken voor een strakke afwerking van koelleidingen, condenswaterafvoeren en voedingskabels koelinstallaties. Deze nieuwe kleur kanalen zorgt voor een moderne afwerking tegen donkere wanden en valt zo minder op dan de witte variant.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.