Online magazines

14 januari 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
Jongeren maken kennis met onderhoud
Bij vrijwel alle asset owners waar we ons oor te luister leggen, weerklinkt telkens de bezorgdheid rond het vinden van goede, nieuwe technische werkkrachten. Met het project 'Repair Teens' wil men jongeren nu al op vroege leeftijd leren kennismaken met onderhoudswerkzaamheden. Het is duidelijjk dat daarbij ook een rol is weggelegd voor de industrie. Gooi dus uw bedrijfsdeuren op en ontvang - wie weet - uw toekomstige medewerkers! 

Wouter Verheecke
Bladmanager
Repair Teens wil de doelgroep van 12- tot 14-jarigen warm maken voor onderhoud en STEM en laten zien hoe zij dankzij onderhoud zelf een positieve impact kunnen hebben op en bijdragen tot een duurzamere wereld.
Als ons land tegen 2030 de werkgelegenheidsgraad wil opkrikken tot 80 procent, dan zijn er 600.000 extra banen nodig, een verdubbeling van de huidige prognoses. Dat leert een nieuwe studie van technologiefederatie Agoria.
I-care, dienstverlener gespecialiseerd in voorspellend onderhoud en betrouwbaarheid, ondersteunt de chemieproducent Lanxess bij de lokale uitrol van de bedrijfsonderhoudsstrategie.
De nieuwe Zanitary-serie sanitaire breekplaten van fabrikant Zook bestaat uit geavanceerde breekplaten voor beveiliging van processen binnen de biotechnologie en de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.
Dexis Belgium ontving begin december de ICT/Digital Project of the Year titel voor 'Phoebe', een AI-tool die binnenkomende aanvragen van klanten en prospecten in realtime verdeelt over de medewerkers van de zes filialen van Imes Dexis.
Hoewel de introductie van 5G heel wat voeten in de aarde zal hebben gehad, lijkt de wereld toch overstag te gaan voor dit supersnelle netwerkprotocol. Wel is het zaak om hiervoor de juiste toestellen te hanteren, om heibel te vermijden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.