Innovatie plant Oiltanking Amsterdam

SPIE vernieuwt branddetectie en brandbestrijding van de plant van Oiltanking Amsterdam

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie gaat de branddetectie en brandbestrijding van de plant van Oiltanking Amsterdam vernieuwen. De complexheid van het werk ligt in het werken bij een inbedrijf zijnde terminal, wat inhoudt dat alle brandbeveiliging te allen tijde beschikbaar moet zijn.

Drie verschillende business units van het marktsegment Industry services sloegen de handen ineen om deze multitechnische opdracht geheel binnen SPIE te houden. Het werk voor SPIE omvat onder andere het verzorgen van de aansluiting op het kleppenstation en op blus- en koelsystemen op de tanks, het leggen van voedingsleidingen tussen het kleppenstation en verschillende objecten, en het aanbrengen en vervangen van bekabeling voor lijndetectie.

Teamleider Marius Valentijn is trots op de succesvolle aanpak van samenwerking: "Binnen onze vestiging is het de eerste keer dat we zo’n uitgebreide multidisciplinaire klus samen hebben binnen gehaald. We werken intern met mensen van de business units Piping & Mechanical, E&I en Engineering, terwijl de klant maar één contactpersoon heeft."

De uitvoering van het project wordt in verschillende fases en onderdelen uitgevoerd. In augustus 2018 is alles opgeleverd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.