15 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxLeren van uw collega's

Hoe Deceuninck zijn productie stroomlijnde, DAF de nieuwe lakstraat integreerde in de onderhoudsplannen, de onderhoudsafdeling van Alpro meegroeide met de investeringen en Evonik technical services strategische partnerschappen aangaat met 'interne klanten'… u kunt het allemaal terugvinden in deze online editie van Total Industrial Maintenance. Er is namelijk geen betere manier om te leren dan het te vernemen in de woorden van uw collega's.

Dieter Devriendt
Bladmanager

Onderhoudsdienst staat of valt met degelijk onderhoud

Om de productie in Hooglede-Gits verder te stroomlijnen, besloot Deceuninck NV met een Masterplan 2020 in te zetten op automatisatie. Een gesprek met technical manager Koen Deneire en afdelings­hoofd Patriek Jaques.
Volledig artikel lezen

Technische dienst speelt cruciale rol bij DAF Trucks in Westerlo

De bouw van een hypermoderne en nieuwe lakstraat leek ons het ideale moment om kennis te maken met de onderhoudsafdeling van DAF Trucks Vlaanderen in Westerlo. Dirk Deflem, hoofd van de technische dienst van de cabinefabriek, stond ons uitgebreid te woord.
Volledig artikel lezen

Equipment performance op lange termijn bekijken

Een steile groei bij voedingsbedrijf Alpro heeft onder meer vergaande gevolgen gehad voor de onderhoudsafdeling. Om het aandeel van correctief onderhoud terug te schroeven, creëerde het nieuwe EPR-rollen, wat staat voor 'Equipment Performance Responsible'.
Volledig artikel lezen

Goede afspraken maken goede vrienden

Om zijn tien productie­plants voor speciaalchemische tussenproductenop 'up-and-running' te houden sluit de TD van Evonik Degussa - Evonik Technical Services - strategische partnerschappen (STP's) met zijn 'klanten'.
Volledig artikel lezen

4de keer Maintenance/Pumps & Valves

Op 21 en 22 maart 2018 opent Antwerp Expo haar deuren voor de duobeurs MAINTENANCE en PUMPS & VALVES. Met meer dan 340 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren.
Lees meer

Gratis naar Global Industrie

Van 27 tot 30 maart 2018 zal Global Industrie voor de eerste keer plaatsvinden. Het grote Franse evenement zal in het Nord Villepinte Exhibition Centre (Parijs) het hele industriële ecosysteem samenbrengen.
Lees meer

Snel en stofvrij hameren

160pxDe nieuwe KBS klembeugel van Mepac is ontwikkeld om snel en stofvrij te werken. Door de vernieuwde vormgeving kan hij op de neus van de meest gangbare merken schiethamers worden bevestigd en direct in onder andere hout, beton of metal vast geschoten worden.
Lees meer

Machinevergrendeling via app

160pxMet de Smart Lockout App van Brady kunt u uw machines vergrendelen met stapsgewijze instructies op uw smartphone. De Link360™ software is de eerste software die u een volledig overzicht geeft van de activiteiten in verband met het creëren, nakijken en actualiseren van visuele informatie.
Lees meer

Aanpasbare flensplaten

160pxDe nieuwe kabeldoorvoerflensplaat KDS-FP zorgt voor een uitbreiding van het kabeldoorvoer systeem KDS. Het biedt niet alleen een prijsgunstige en eenvoudige oplossing voor behuizingen en schakelkasten, maar zeker ook  grote voordelen voor uw magazijnvoorraad.
Lees meer

Digitale innovaties in één tour

Dit jaar is er op Maintenance en Pumps & Valves opnieuw de 'Digital Innovation Tour', waarbij zowel een publieks- als professionele jury de beste nieuwigheden kiezen.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Leren van uw collega's

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be