17 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTOTAL INDUSTRIAL MAINTENANCE ONLINE

Beste lezer,

net voor de haven van Gent fusioneerde met het Nederlandse Zeeland Seaports ging TIM langs bij Havenbedrijf Gent om te zien hoe men daar alles technisch onderhoud. Ontdek het hier. Daarnaast geven wij in dit online magazine ook zeven tips mee voor het nemen van een oliemonster. U vindt ze hier terug.

Dieter Devriendt

Bladmanager

Strategisch Asset Management cruciaal voor Havenbedrijf Gent

Havenbedrijf Gent beheert de zeehaven en bouwt die uit tot een multimodaal platform. De onderneming vormt een ware economische motor voor Oost-Vlaanderen en daarbij is het strategische onderhoud van de infrastructuur een cruciaal element.
Lees meer

Vroeg detecteren van smeerproblemen

Olie is binnen de hydrauliek te beschouwen als 'het bloed' van het systeem. Om deze reden is het niet vreemd dat hydraulische olie regelmatig wordt nagekeken op de kwaliteit.
Lees meer

Training met certificatie

Ultrasound ISO CAT I Training in Capelle aan den IJssel, NLTraining met certificatie - 05-09 maart 2018.Alle aspecten van airborne en structure borne (luchtgedragen en structuurgedragen) ultrasone inspecties komen aan bod: - Effectieve mechanische analyse, lekdetectie en elektrische inspecties; - Het uitvoeren van lekdetectie audits, conditie gebaseerd smeren, condenspot inspecties; - Het trenden van lagers en elektrische inspecties; - Het verbeteren van registratie- en rapportagevaardigheden door middel van data management en speciale analysesoftware; - Het verminderen van energieverbruik.
Lees meer

WARMTEBEELDCAMERA

160pxDe DM284 industriƫle True RMS digitale multimeter met 18 functies is voorzien van FLIR's Infrared Guided Measurement-technologie (IGM) waarmee de gebruiker snel naar de exacte locatie van de temperatuurafwijking wordt geleid, op veilige afstand van het elektrische systeem of de elektriciteitskast.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zeven tips voor oliemonstername

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be