3 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Juiste smering klinkt eenvoudig maar behelst het correcte middel, de gepaste hoeveelheid en de exacte frequentie. TIM brengt u enige tips voor smeringsproblemen en beantwoordt de vraag of uitbesteding van smeren misschien iets voor uw bedrijf is.

Smeringsproblemen in de praktijk

'De juiste smering is essentieel.' Het klinkt misschien eenvoudig, maar het houdt veel meer in dan men denkt. Het juiste smeermiddel, de juiste hoeveelheid en de juiste frequentie zijn de protagonisten in het hele verhaal om het equipment zonder problemen te laten draaien.
Lees meer

Onderhoud uitbesteden kent voordelen

Onderzoek heeft uitgewezen dat, hoewel de meeste ondernemingen slechts 5% van hun onderhoudsbudget spenderen aan smeermiddelen en smering, circa 70% van de machinestoringen terug te voeren is tot smeringsgerelateerde issues.
Lees meer

Borgen proceskwaliteit

De integriteit en prestaties van uw processen zijn afhankelijk van een nauwkeurige kalibratie en validatie van uw meetapparatuur. Samen met u zorgen we ervoor dat voldaan wordt aan de kwaliteitseisen voor validatieprocedures en de validatie op locatie.
Lees meer

Assortiment kabelschoenen in overzichtelijke kist

Klemko Techniek brengt de metalen 21-vaks kist (910005), gevuld met een assortiment geïsoleerde kabelschoenen. Deze stevige kist heeft een uitneembaar binnenwerk van hard kunststof en een dubbele sluiting tegen onverwacht openspringen.
Lees meer

Zes nieuwe afmetingen voor Nemo-pompen

Netzsch Pumps & Systems, experts in oplossingen voor moeilijke pomptoepassingen, heeft zijn lijn van FSIP (full service-in-place) NEMO® wormpompen uitgebreid. De NEMO FSIP is nu verkrijgbaar in zes maten (NM045 tot NM105) waarbij je het debiet kan opdrijven tot 700 liter per minuut.
Lees meer

UL-certificaat voor PowerDRIVE verstelsysteem

Voor heel wat Benelux producenten van voedsel- en verpakkingsmachines is Noord-Amerika een aantrekkelijk afzetgebied. De goedkeuring van machines volgens de UL-standaard vormt echter vaak een grote uitdaging.
Lees meer

Kroon-Oil lanceert 20-liter Bag-in-Box

De Bag-in-Box is het milieuvriendelijker alternatief voor de plastic pail en in de toekomst ook voor andere verpakkingsformaten. Ze zijn ideaal bij het verpakken, vervoeren en gebruik van smeermiddelen.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Tips voor smeringsproblemen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be