6 december 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe transitie van onderhoud naar Industrie 4.0

“Niet de grote bedrijven, maar
vooral kleinere, minder technologische firma's kampen met drempelvrees tegenover Industrie 4.0. Zij kijken aan tegen grote investeringen met veel onbekenden en hebben typisch ook minder interne competenties over al die domeinen ter beschikking op hun werkvloer. Toch moeten ook zij hier willens nillens in meestappen, anders worden ze voorbijgestoken."

Dat vertelt Leo Van de Loock, transitiemanager Industrie 4.0 in z'n interview met T.I.M. Om bedrijven te overtuigen van de mogelijkheden van automatisering, heeft VLAIO 17 proeftuinen ingericht, waarin men naar believen kan experimenteren.

En welke stappen zet uw bedrijf richting Industrie 4.0?

Gauthier Geldhof
Bladmanager T.I.M.


Extra nieuws:

Klemko Techniek presenteert Lumiko D-PAF-200
Hydrauvision Premium Partner voor componenten van Danfoss
Complete Lockout/Tagout-oplossing
Imes Dexis biedt alles en meer voor onderhoud, herstellingen en revisies
Asset Performance 4.0 conferentie en beurs van 10 tot 12 juni 2020
In dialoog met Leo Van de Loock over de toekomst van Industrie 4.0
Geysen, specialist in industrieel onderhoud, opent eigen opleidingscentrum
Kickoff EuroMaintenance en Maintenance NEXT-tandem

UNIVERSEEL LED DIMMEN OP EEN PRESENTEERBLAD

160pxOm de overstap naar led nog laagdrempeliger te maken, heeft Lumiko een dimmer ontwikkeld die vrijwel alle ledtypes dimt. Slimme software in de dimmer detecteert het aangesloten ledtype en past zich aan.
Lees meer

HYDRAUVISION PREMIUM PARTNER

160pxHydrauvision Premium Partner Danfoss componentenHydrauvision biedt al jarenlang producten van topkwaliteit met de geavanceerde componenten van Danfoss, voorheen Sauer-Danfoss.
Lees meer

COMPLETE LOCKOUT/TAGOUT-OPLOSSING

160pxWaar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij begeleiden en ondersteunen. Onze complete Lockout/Tagout-oplossing omvat innovatieve hangsloten met uitgebreide sleutelplanning, specifieke vergrendelingssystemen, handige software en uitstekende services, waaronder de identificatie van energiecontrolepunten en het opstellen van procedures.
Lees meer

IMES DEXIS MET EEN 360°-AANPAK IN MRO

160pxImes Dexis is de betrouwbare partner voor alle verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten. Hun missie laat niets aan de verbeelding over: klanten en partners ondersteunen in multispecialisme en voorzien in een kostenefficiënt MRO-beheer.
Volledig artikel lezen

EERSTE ASSET PERFORMANCE 4.0 CONFERENTIE EN BEURS

Tussen 10 en 12 juni 2020 organiseert BEMAS vzw, de Belgian Maintenance Association, voor de eerste keer de Asset Performance 4.0 conferentie en beurs. Daarmee wil de Belgische vakvereniging rond professioneel onderhoud en assetmanagement de nieuwste 4.
Lees meer

INDUSTRIE 4.0 VERVAT IN 17 PROEFTUINEN

Als Transitiemanager binnen het Vlaanderen Industrie 4.0-team van VLAIO moet Leo Van de Loock er mee voor zorgen dat zo veel mogelijk Vlaamse maakbedrijven op de digitaliseringstrein springen.
Volledig artikel lezen

GEYSEN OPENT OPLEIDINGSCENTRUM

Het tekort aan technisch geschoold personeel is een oud zee. De firma Geysen, specialist in industrieel onderhoud, besloot de handschoen op te nemen en een forse 1 miljoen euro te investeren in een opleidingscentrum, waar men opleiding kan genieten à la tête du client, zoals dat dan heet.
Volledig artikel lezen

NIEUWE WEBSITE STARTSEIN GROOTSTE MAINTENANCE-EVENT VAN EUROPA

Met de lancering van euromaintenancenext.com is de officiële aftrap gegeven voor EuroMaintenance NEXT 2021, dat het grootste maintenance platform van Europa moet worden.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
De transitie van onderhoud naar Industrie 4.0

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be