6 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

Lees online

120 pxBeste lezer,
in deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance (TIM) worden verschillende problematieken rond
filters behandeld.

Filtratie bij hydraulische aandrijvingen

Verontreiniging van hydraulisch circuit

Nieuwe filtermedia in opmars

Filtratie van smeermiddelen: what's new?

Filtratie bij hydraulische aandrijvingen

Een filter in de hydraulica, soms een hydrofilter genoemd, is vandaag de dag een onontbeerlijke bouwsteen van een hydraulische aandrijving; stationair of mobiel, outdoor of indoor.
Lees meer

Verontreiniging van hydraulisch circuit

Vervuiling bedreigt de goede werking van de componenten in een hydraulisch circuit. Aangezien de spelingen in de componenten kleiner geworden zijn door de trend om hogere drukken te gebruiken, is de gevoeligheid van deze componenten tegenover contaminatie vergroot.
Lees meer

Nieuwe filtermedia in opmars

De tijd is gekomen om filtermedia te introduceren als een antwoord op de uitdagingen van de evolutie van de componenten in een hydraulisch systeem. Metaalgaas wordt afgeschreven omdat het te onderhevig is aan corrosie, roest en dergelijke; papier, of liever 'cellulose', wordt afgevoerd als niet-verenigbaar met fluctuerende en hoge drukken.
Lees meer

Filtratie van smeermiddelen: what's new?

De aandacht voor de filtratie van smeermiddelen neemt toe. En terecht. Een schoon smeermiddel levert een wezenlijke bijdrage aan de betrouwbaarheid en levensduur van de installatie en verlaagt vanuit diverse gezichtspunten de onderhoudskosten.
Lees meer

Canalit Systeem25 in het zwart

De vraag naar donkere leidingkokers voor gebruik in 'open' plafonds is de laatste tijd sterk gegroeid. Canalit speelt met de nieuwe zwarte Systeem25 koker in op deze marktbehoefte.
Lees meer

Verbeter de betrouwbaarheid

Een betrouwbare installatie met optimale beschikbaarheid, dat is het streven van veel bedrijven. Maar een betrouwbare installatie begint bij de organisatie zelf.
Lees meer

Catalogus Hoffmann Group

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe catalogus 2017/2018 van de Hoffmann Group, met een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen? Dit assortiment is samengevat in een aparte catalogus, die op grote schaal door ervaren PBM-specialisten zal worden uitgedragen.
Lees meer

Roestvaste kasten

Avedko is marktleider in roestvast stalen behuizingen en levert naast een grote range aan standaardbehuizingen ook custom madebehuizingen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.
Lees meer

GSM-PRO2

GSM-PRO2 is een remote control voor decentrale toepassingen via 2G en 3G netwerken met I/O uitbreidingsmodules voor een aanpasbaar aantal in- en uitgangen. De multifunctionele I/O-module waarschuwt via automatische sms- of e-mailberichten.
Lees meer

Niveaumeting met bulkverdeler

Het "2-in-1" model van de MBA800 elektronische draaivleugelserie biedt twee functies gecombineerd in één apparaat. Een langzaam draaiende schoep duwt het bulkmateriaal opzij met zijn eigen kracht.
Lees meer

20-kanaals datalogger

De Graphtec GL840-M is een data logger met standaard 20 multifunctionele galvanisch gescheiden ingangen voor registratie van spanning (20mV - 50V), stroom (mA via shunt) en temperatuursensoren.
Lees meer

Bent u klaar voor de toekomst ?

Nieuwe technologische ontwikkelingen bieden de Maintenance Manager veel kansen. Met deze kansen zijn er ook meer uitdagingen. De top drie uitdagingen van de maintenance manager van nu ziet er als volgt uit: -Kennis borgen binnen de organisatie; -Zorgen voor een concurrerend machinepark; - Balanceren tussen correctief en preventief onderhoud.
Lees meer

Vocht bedreigt rendement

Vocht speelt een belangrijke rol in het leven op aarde, maar vormt ook een ernstige bedreiging. Schade door vocht kan leiden tot kwaliteitsverlies bij grondstoffen, halffabricaten of producten, maar ook tot dalende efficiëntie van productieprocessen.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Filtratie verlaagt onderhoudskosten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl