8 oktober 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe toegevoegde waarde van smeermiddelen

“Veel meer dan brandstoffen kan je met klanten in dialoog treden over de voordelen van smeermiddelen",
zo weet Geert-Jan van Ierland van ABC Olie te vertellen tijdens ons gesprek. De gevolgen van een goede of minder goede keuze vallen dan ook steeds beter bloot te leggen in tijden van Industrie 4.0, automation en condition monitoring.

Alle automatisering ten spijt kan het ook lonen een specialist inzake smering onder de arm te nemen. Producten worden immers steeds complexer door meer innovatieve additievenpakketten en het vergt behoorlijk wat studiewerk en ervaring om hier inzicht in te verwerven.

Bij T.I.M. doen we alvast ons best om u die nodige kennis aan te reiken!

Gauthier Geldhof
Bladmanager T.I.M.

Extra nieuws:
Bespaar tijd door RJ-connectoren in één keer te krimpen en te knippen

Maximale beschikbaarheid met Aerzen Service Network
Hydrauvision neemt nieuw mobiel 3D-inmeetsysteem in gebruik
(Gratis) naar het Smart Service & Maintenance congres op 10 oktober
Verhoog uw efficiëntie met behulp van industriële stofzuigers
Ontdek de krachtige alleszuigers van Kärcher
ABC Olie uit Tilburg viert 100 jaar, waarvan 60 jaar met Shell
Hoe een chipsfabriek draaiende houden?

KRIMPTANG MET SPERINRICHTING

160px VIDEOBespaar als installateur veel tijd door in één keer uw RJ connectoren te krimpen en op de juiste lengte af te knippen. De sperkrimptang is een ware toevoeging aan iedere gereedschapskist wanneer u in aanraking komt met UTP, FTP en STP datakabels. Met de sperkrimptang zorgt u ervoor dat uw aangelegde kabels precies de juiste lengte hebben. U bent niet afhankelijk van de vooraf bepaalde lengte, omdat u ze achteraf op de juiste lengte kunt knippen. Dit zorgt ervoor dat u de kabels door muren, plafonds of vloeren kunt installeren zonder dat u daar al te grote gaten voor moet boren. De sperkrimptang is geschikt voor zowel UTP/FTP RJ12/11EZ en RJ45EZ connectoren als voor de standaard modulaire UTP/FTP RJ11, RJ12, RJ45 connectoren.
Video

AERZEN SERVICE NETWORK

Perfect machine availability has to do with short distances. Therefore AERZEN is continuously expanding its service network. AERZEN invests specifically in dense network, in order to be able to help the customers in the best possible way with fast reaction times and short distances.
Lees meer

HYDRAUVISION NEEMT NIEUW MOBIEL 3D-INMEETSYSTEEM IN GEBRUIK.

160pxHydrauvision neemt nieuw mobiel 3D-inmeetsysteem in gebruik.Om klanten in de offshore, scheepvaart en industrie nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hydrauvision onlangs een hightech mobiel inmeetsysteem in gebruik genomen om op locatie bij de klant of in de werkplaats gebogen buis in- en op te meten.
Volledig artikel lezen

SMART SERVICE & MAINTENANCE

Verregaande digitalisering door inzet van IoT, data-intelligentie en Machine Learning is noodzakelijk om als service- en onderhoudsorganisatie relevant te blijven voor uw klant en om de nodige efficiency te realiseren.
Lees meer

VERHOOG UW EFFICIËNTIE MET BEHULP VAN INDUSTRIËLE STOFZUIGERS

In tijden van stijgende arbeidskosten is het belangrijk om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daarom is het van belang dat er steeds met de correcte reinigingsapparatuur wordt gewerkt.
Volledig artikel lezen

KRAAKNETTE PRODUCTIE MET DE INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VAN KÄRCHER

160pxDe krachtige alleszuigers van Kärcher voor zowel vloeistoffen, spaanders, oliën als stofresten zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten aandrijvingen.
Volledig artikel lezen

HOE EEN CHIPSFABRIEK DRAAIENDE HOUDEN?

Dit voorjaar nam BEMAS (Belgian Maintenance Associaton) een twintigtal Noorse maintenance managers op sleeptouw voor een 'best practices tour' doorheen ons land.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be