03 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe onderhoudstechnicus van de toekomst

Beursorganisator Easyfairs richt tijdens Installatie & Elektro Vakbeurs de volgspot op de Installateur van de Toekomst. In de praktijk is het echter veelal koffiedik kijken welke competenties een technische job in de toekomst zoal zullen inhouden.

Zullen ontwikkelingen als
augmented of virtual reality in de nabije toekomst haast niet te vermijden vallen? Smeren we binnenkort met smartglasses op het hoofd? Of zal het allemaal wel niet zo'n vaart lopen, en doen we het voorlopig nog wel een poos met papier? Enkel zelfverklaarde zieners zullen hun verwachtingen nu al voor waar aannemen…

Veel leesplezier!


Gauthier Geldhof
Bladmanager T.I.M.

Extra nieuws:
Kom gratis naar De Installateur van de Toekomst

RJ Connectoren in een handomdraai

Ergonomische accu-krimptang

Iedereen een expert met augmented reality

Zorgen augmented & virtual reality voor shift in maintenance?

Smeer efficiënter door beter inzicht!

Kennis vergaren tijdens Installatie & Elektro Vakbeurs

Smart Service & Maintenance

Zo haalt u echt waarde uit uw field services

Zo kies je de juiste lichte bestelwagen

RJ KRIMPEN IN EEN HANDOMDRAAI

160pxBespaar als installateur veel tijd door in één keer uw RJ connectoren te krimpen en op de juiste lengte af te knippen. De sperkrimptang is een ware toevoeging aan iedere gereedschapskist wanneer u in aanraking komt met UTP, FTP en STP datakabels.
Lees meer

ERGONOMISCHE ACCU-KRIMPTANG

160pxErgonomisch elektrisch handgereedschap maakt comfortabeler, sneller en gezonder werken mogelijk. De hydraulische krimptang 150 heeft een compacte éénhandsbediening, geschikt om met universele matrijzen ongeïsoleerde kabelschoenen tot 120 mm² en adereindhulzen tot 16 mm² in een diafragma uitvoering te krimpen.
Lees meer

DE INSTALLATEUR VAN DE TOEKOMST KOMT NAAR HARDENBERG

160px10, 11 en 12 september is het weer zover, het noordoostelijke installatie- & elektrotechniek feestje in Hardenberg! Installatie & Elektro Vakbeurs staat dit jaar in het teken van De Installateur van de Toekomst.
Volledig artikel lezen

KOM KENNIS VERGAREN TIJDENS INSTALLATIE & ELEKTRO VAKBEURS

160px10, 11 en 12 september staan het Installatie Theater en het Elektro Theater voor je klaar waarin alle actuele thema's worden behandeld rondom E & W-installatietechniek.
Volledig artikel lezen

IEDEREEN EEN EXPERT MET AUGMENTED REALITY

Veel bedrijven worden geconfronteerd met een schaarste aan technisch personeel en het verlies van kennis als het gevolg van een verouderende beroepsbevolking. Het verrijken van uw service- en onderhoudsprocessen met Augmented Reality (AR) biedt misschien wel dé oplossing om kennis te centraliseren en expertise voor iedereen toegankelijk maken.
Lees meer

SMART SERVICE & MAINTENANCE

Verregaande digitalisering door inzet van IoT, data-intelligentie en Machine Learning is noodzakelijk om als service- en onderhoudsorganisatie relevant te blijven voor uw klant en om de nodige efficiency te realiseren.
Lees meer

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen - of datgene wat nog vaak het kleine-grote busje wordt genoemd - raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

RONDE TAFEL EVENT OP 24 SEPTEMBER: 'FIELD SERVICE MANAGEMENT: ZO HAALT U ECHT WAARDE UIT UW FIELD SERVICES'.

160pxSAP Customer Experience en Ctac organiseren op 24 september een inspirerende ronde tafel sessie 'Field Service management: zo haalt u echt waarde uit uw field services'.
Lees meer

SMEER EFFICIËNTER DOOR BETER INZICHT

Goed smeren is alleen mogelijk wanneer de betreffende medewerker kennis van zaken heeft én de juiste informatie ten aanzien van bijvoorbeeld de locatie van het smeerpunt, het benodigde smeermiddel en de frequentie van smeren.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De toekomst van onderhoud: kijk, of u bent gezien!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be