25 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

Lees online

120pxBeste lezer,

in deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance (TIM) bundelen wij vijf TD in beeld-reportages. We nemen telkens een kijkje achter de schermen van de technische dienst die in zijn bedrijf dagdagelijks het verschil maakt.

Lees online op website TIM

Achter de schermen bij een flexibele TD

Van Dam Bodegraven is een zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en de Europese markt. Flexibiliteit staat er hoog in het vaandel, wat betekent dat zowel eigen producten áls recepten van klanten worden geproduceerd, en dat het bedrijf een diversiteit aan verpakkingen verwerkt.
Lees meer

Bereidwillig bijspringende TD

Dat er keihard wordt gewerkt bij het Zeehavenbedrijf Dordrecht (ZHD), moge duidelijk zijn. De Rotterdamse havenmentaliteit laat klanten niet wachten met hun kostbare lading, die op verscheidene locaties wordt op- en overgeslagen.
Lees meer

Belang van bijhouden van certificeringen

Royal Steensma in Vlaardingen heeft verschillende lijnen waarop het amandelspijs, banketspijs en marsepein vervaardigt, maar ook producten als roompoeders en decoratiesneeuw mengt en afvult.
Lees meer

TD Nyrstar werkt met OE-teams

In Budel staat één van de grootste productielocaties van zinkproducent Nyrstar. Een wereldwijd opererend bedrijf waar een 55 man sterke TD verantwoordelijk is voor het onderhoud aan alle benodigde machines en installaties.
Lees meer

Help TD om zelf bij te dragen

Op de productielocatie van MBI in Kampen worden klinkers en sierbestrating gemaakt. In een praktisch volledig geautomatiseerde productielijn wordt het beton in mallen gestort, uitgehard en eventueel voorzien van een coating.
Lees meer

Nieuwe vakbeurs Maintenance

Op 17, 18 & 19 april 2018 ontmoeten beslissers uit de industrie elkaar tijdens dé vakbeurs voor industrieel onderhoud: vakbeurs Maintenance in Evenementenhal Gorinchem.
Lees meer

Canalit Systeem25 in het zwart

De vraag naar donkere leidingkokers voor gebruik in 'open' plafonds is de laatste tijd sterk gegroeid. Canalit speelt met de nieuwe zwarte Systeem25 koker in op deze marktbehoefte.
Lees meer

Roestvaste kasten

Avedko is marktleider in roestvast stalen behuizingen en levert naast een grote range aan standaardbehuizingen ook custom madebehuizingen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.
Lees meer

ComBricks HE+

De PROCENTEC ComBricks HE+ is een robuust automatiseringssysteem dat perfect past in veeleisende omgevingen. Het systeem verenigt netwerkcomponenten met permanente monitoring en ProfiTrace.
Lees meer

Kabeldoorvoersysteem KDSClick

De opbouw van het systeem bestaat uit 3 basiscomponenten (frame, inzetstuk en dichtelement) en volgt een modulaire manier van samenstellen. Anders dan bij traditionele systemen waarbij het frame geopend dient te worden om de dichtingen te plaatsen en vervolgens weer tot een geheel samen te bouwen heeft Conta-Clip gekozen voor een licht en glasvezel versterkt frame welk uit één deel gegoten is.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Total Industrial Maintenance online magazine #1721: Een blik achter de schermen van 5 technische diensten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be