20 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTal van boeiende beurzen in aantocht

Eind deze maand, gelijktijdig met de Machineering-beurs opent vakbeurs Maintenance in Antwerpen haar deuren, anderhalve week later verschuift het epicentrum voor de wereld van industrieel onderhoud naar Rotterdam Ahoy, waar Maintenance NEXT de tenten opslaat. Genoeg opportuniteiten dus om kennis te maken met innovatieve technologieën voor de maak- en procesindustrie.

Afspraak in Brussel, Antwerpen of Rotterdam!

Gauthier Geldhof

Bladmanager

Extra nieuws:

Maintenance, M+R en Worksafe: 27 en 28 maart, Antwerp Expo

Machineering 2019: 27 - 29 maart, Brussels Expo, hal 5

Maintenance NEXT: 7 - 11 april, Rotterdam Ahoy

Hoe efficiënter waarde toevoegen aan uw productie?

Boost het rendement door robuuste apparatuur

SDT340, de oplossing om aan predictief onderhoud te doen

School je online gratis bij en verlaag zo de stilstandtijden

Warmtebeeldcamera met gaslekdetectie: de Fluke Ti450 SF6

Hoe het risico op flensfalen reduceren?

Automatiseringsspecialist RoboJob valt opnieuw in de prijzen

Automatisering zet zich ook door in constructie

Kunstmatige intelligentie heeft invloed op transport

Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren

NIET TE MISSEN: MAINTENANCE

Op 27 en 28 maart opent Maintenance haar deuren, het grootste event voor productiegericht onderhoud met 'Smart Maintenance' als centraal thema. Een slim onderhoudsbeleid garandeert optimale productie.
Volledig artikel lezen

GROTE UITDAGINGEN ONDER ÉÉN DAK

Rotterdam Ahoy is van 9 tot en met 11 april het epicentrum van de wereld van industrieel onderhoud. Duizenden onderhoudsprofessionals bezoeken dan de vakbeurs voor industrieel onderhoud Maintenance NEXT.
Volledig artikel lezen

MACHINEERING 2019: EEN TOTAALBEURS

Nog een klein beetje wachten en dan is het zover: de eerste Machineering-beurs gaat van start. Organisator Invent Media liet MTMS-Machineering de laatste jaren steeds meer evolueren richting een totaalbeurs waar de klassieke bewerkingstechnologieën zoals plaatbewerking en verspaning nog altijd volop aan bod komen, maar waar ook de stadia daarvoor en daarna ruim aandacht krijgen.
Volledig artikel lezen

HOE DE EFFECTIVITEIT VAN WAARDECREATIE VERHOGEN

160pxTechnische diensten krijgen te maken met tal van uitdagingen, zoals het tekort aan technisch geschoold personeel, de vergrijzing, de druk op de verlenging van de levensduur en de vernieuwing van bestaande installaties en de evolutie naar de digitale fabriek.
Volledig artikel lezen

EEN BEDACHTZAME KEUZE IN ROBUUSTE APPARATUUR KAN DE PRODUCTIVITEIT EN HET RENDEMENT VERHOGEN

160pxSteeds meer fabrikanten plakken maar al te graag termen zoals 'waterbestendig' of 'duurzame batterij' op hun nieuwste mobiele apparaten. Maar is hun apparatuur wel zo robuust als ze beweren? Heel vaak voelt de consument zich na de aanschaf bedrogen omdat het apparaat niet voldoet aan de verwachtingen of niet adequaat werkt binnen een bepaalde werkomgeving.
Volledig artikel lezen

SDT340

160pxDe SDT340 data collector is, in combinatie met de UAS4.0-analysesoftware, een multidisciplinaire oplossing voor predictief onderhoud die is aangepast aan de specifieke moderne behoeften van de industrie.
Lees meer

BETROUWBAARDER MACHINEPARK, MINDER STILSTANDTIJDEN

160pxLOCTITE geeft opnieuw een aantal GRATIS online interactieve trainingen over het onderhoud en de reparaties van uw machinepark, waar u zeker geld mee kunt besparen.
Lees meer

FLUKE TI450 SF6 GASLEKDETECTOR

160pxDe Fluke Ti450 SF6 gaslekdetector is een warmtebeeldcamera met gaslekdetectie, grensverleggend op het gebied van prestaties en betaalbaarheid. Met een detectorresolutie van 320 x 240, een warmtegevoeligheid (NETD) van 25 mK en de MultiSharp™ functie is de infraroodcamera het perfecte instrument bij inspecties van midden- en hoogspanningsinstallaties.
Lees meer

HOE HET RISICO OP FLENSFALEN VERKLEINEN?

Een degelijk onderhoud en snelle, veilige en duurzame reparaties zijn cruciaal om een industriële installatie efficiënt te laten functioneren. Preventief ingrijpen kan daarbij een van de mogelijke acties zijn.
Volledig artikel lezen

ROBOJOB VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN BIJ TRENDS GAZELLEN

Het automatiseringsbedrijf RoboJob heeft voor de tweede keer de derde prijs weggekaapt bij de Trends Gazellen. De Trends Gazellen bekronen elk jaar de snelst groeiende ondernemingen.
Lees meer

INNOVATIEF BOUWEN IN EINDHOVEN

Na de eerste 3D constructieve geprinte betonnen brug ter wereld in Gemert is het tijd voor een vervolg. Dat kan nu in Eindhoven, waar Weber Beamix en BAM Infra een 3D-betonprintfaciliteit hebben geopend.
Lees meer

ZELFRIJDENDE AUTO'S IN DE EU: VAN SCIENCEFICTION NAAR REALITEIT

Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie, zoals robotica, kunstmatige intelligentie en krachtige computers, staan de zelfrijdende auto's op het punt werkelijkheid te worden.
Lees meer

VIER MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Een maand vol innovaties in productie en onderhoud

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be