15 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSmart maintenance eind maart

Vooruitkijken naar de vakbeurs Maintenance in Antwerp Expo is wat we in deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance doen. Lees er alles over hier. Daarnaast geven we je adviezen mee om uw prijzige pomp heel te houden. Die raad vindt u hier.

Dieter Devriendt
bladmanager

NIET TE MISSEN: MAINTENANCE

Op 27 en 28 maart opent Maintenance haar deuren, het grootste event voor productiegericht onderhoud met 'Smart Maintenance' als centraal thema. Een slim onderhoudsbeleid garandeert optimale productie.
Volledig artikel lezen

15 MANIEREN OM JE POMP TE VERNIETIGEN

Sommigen slaan de gebruiksadviezen van ervaringsdeskundigen, pompfabrikanten en -specialisten zo halsstarrig in de wind dat het wel lijkt of ze ernaar streven de nochtans prijzige pompen binnen een zo kort mogelijke tijd stuk te laten lopen.
Lees meer

BESPAAR DOOR FREQUENTE INSPECTIE

Aan de hand van warmtebeeldcamera's kunnen problemen bij motoren, pompen of lagers al in een vroeg stadium worden blootgelegd, nog voor er een storing optreedt.
Volledig artikel lezen

SMEER EFFICIËNTER DOOR BETER INZICHT

Goed smeren is alleen mogelijk wanneer de betreffende medewerker kennis van zaken heeft én de juiste informatie ten aanzien van bijvoorbeeld de locatie van het smeerpunt, het benodigde smeermiddel en de frequentie van smeren.
Volledig artikel lezen

STUDENTEN AVANS HOGESCHOOL MAKEN ONDERHOUD VOORSPELBAAR

Het onderhoud van industriële systemen is voorspelbaar te maken. Dat blijkt uit onderzoek van studenten aan Avans Hogeschool. Een betere voorspelbaarheid draagt bij aan lagere onderhoudskosten.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Smart maintenance eind maart

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be