3 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTientonners onderhouden doet Mammoet zo…

We openen het eerste online magazine van Total Industrial Maintenance in 2019 met een TD in beeld: Mammoet in Schiedam. Daar houdt een team van 35 mensen heel zwaar materieel draaiende. Hoe ze dat doen, leest u hier. Daarnaast blikken we ook vooruit naar de Brussels Motor Show 2019, waar u mogelijks de bedrijfswagen van uw dromen vindt.

Dieter Devriendt
bladmanager

TIENTONNERS OP ONDERHOUDSBEURT BIJ MAMMOET

De naam 'Mammoet' past uitstekend bij het bedrijf dat praktisch uitsluitend groot en zwaar materieel zoals kranen en transportmiddelen verhuurt en projectmatig inzet.
Volledig artikel lezen

GEBRUIK VAN VETTEN IN DE INDUSTRIE

Smering is cruciaal om machines en toepassing draaiende te houden. Op voorwaarde tenminste dat men het juiste vet uitkiest voor de taak en omgeving in kwestie. Om een klare kijk te hebben, moet men terug naar de basis.
Volledig artikel lezen

VOORKOM DROOGLOPEN VAN POMP

Drooglopen van pompen komt helaas nog vaker voor dan ons lief is. Zonde, want de uitgebreide mogelijkheden van sensoren en de interne bewaking van pompen zouden hier stilaan komaf mee kunnen maken.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

SORTIMO FOCUST OP OPTIMALE WERKROUTINES EN MAXIMALE PRODUCTIVITEIT

Met #workyourway stelt Sortimo een aantal innovaties voor op het gebied van bedrijfsvoertuigeninrichting. Op het nieuwe platform mySortimo is het mogelijk om zelf de gewenste bedrijfswageninrichting samen te stellen en die meteen te bestellen.
Lees meer

CANALIT SYSTEEM25 IN HET ZWART

160pxDe vraag naar donkere leidingkokers voor gebruik in 'open' plafonds is de laatste tijd sterk gegroeid. Canalit speelt met de nieuwe zwarte Systeem25 koker in op deze marktbehoefte.
Lees meer

VEILIGHEID IN ONDERHOUD

Om een bijdrage te leveren in het verlagen van het aantal ongevallen tijdens onderhoud, organiseert de KIVI afdeling 'Maintenance' in samenwerking met NVDO op 5 februari 2019 het congres 'Veiligheid in onderhoud: de volgende uitdaging?'.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Tientonners onderhouden doet Mammoet zo…

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be