6 december 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOnderhoud al meenemen in ontwerp

In deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance bestuderen we de Beatrixsluis. Het ontwerp van de grote binnensluis hield namelijk maximaal rekening met toekomstig onderhoud. Verder werpen we ook een blik op de speciale relatie tussen Terberg Benschop en Shell, bekijken we smeringsvrije glijlagers en pipeline inspection gauges.

Dieter Devriendt
bladmanager

ONDERHOUD EXPLICIET ONDERDEEL IN ONTWERP

De Beatrixsluis is de grootste monumentale binnensluis van Nederland en ook de enige sluis op de directe route tussen de havens van Rotterdam en Amsterdam. Door het toenemende scheepvaartverkeer en de afmetingen van de huidige binnenvaartschepen was het noodzakelijk een derde kolk te bouwen en het Lekkanaal te verbreden.
Volledig artikel lezen

WANNEER SPECIAAL DE STANDAARD WORDT

160pxTerberg Benschop, fabrikant van speciale voertuigen, streeft ernaar de onderhoudskosten van Terberg-klanten te drukken en de werking van de terminaltrekkers te optimaliseren.
Volledig artikel lezen

TOEKOMST AAN SMERINGSVRIJE GLIJLAGERS

Een glijlagersysteem bestaat in de basis uit niks meer dan twee vlakken die over elkaar glijden. Het is dan ook zaak om de frictiewarmte die daaruit ontstaat, te beheersen.
Volledig artikel lezen

PIGGING HOUDT LEIDING & PRODUCT SCHOON

Transportleidingen zijn altijd in een zekere mate vatbaar voor vervuiling en aangroei door de stof die ze vervoeren. De gevolgen kunnen nefast zijn, niet enkel voor de productie, maar ook voor de veiligheid.
Volledig artikel lezen

IMES DEXIS HELPT U OM DE CONTROLE OVER UW TECHNISCHE ASSETS TE BEHOUDEN

160pxEfficiƫnt produceren behelst meer dan een minimale TCO. Productiebedrijven die een plaatsje willen in het Industrie 4.0-landschap moeten voorbij curatief en preventief onderhoud durven kijken, in de richting van proactief onderhoud.
Volledig artikel lezen

NIEUWE SERIE KES BLOKKEN

160pxDe nieuwe serie KES blokken van CONTA-CLIP zorgen voor een snelle en veilige doorvoer van kabels en leidingen in schakelkasten en machinebehuizingen. KES blokken zijn in 24 varianten op de markt, voor verschillende hoeveelheden leidingen en kabels van verschillende diameters.
Lees meer

REPARATIE LOONT EERDER DAN U DENKT

Deze versleten astap van een 3,6MW generator heeft Revamo hersteld door lasercladden. Omdat het lager is vastgelopen is de binnenring van het lager gaan meedraaien.
Lees meer

GEMORSTE VLOEISTOFFEN STOPPEN

160pxGemorste vloeistoffen die niet onder controle gehouden worden, kunnen een verwoestend effect hebben op het milieu, op de mensen en activiteiten in de buurt van de spill en op de toekomst van een bedrijf.
Lees meer

NOOIT MEER ZOEKEN NAAR GEREEDSCHAP OF MATERIEEL DANKZIJ NANOLINK

160pxNanolink is een trackingsysteem dat via Bluetooth Low Energy (BLE) en de Nanolink-app op smartphone van de medewerker laat weten waar het materieel zich bevindt.
Lees meer

NIEUWE EXX-SERIE MET WI-FI

160pxDe opnieuw ontworpen Exx-serie warmtebeeldcamera's met Wi-Fi is voorzien van intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocusmodi en een functie voor oppervlaktemetingen.
Lees meer

HOE EVOLUEREN NAAR ASSET MANAGEMENT?

Veel bedrijven, die al een goed werkend onderhoudsbeheer hebben, willen graag een strategisch plan voor de installaties opstellen. Dit is vaak de logische aanloop naar een asset management organisatie.
Lees meer

ONTVANG NU UW GRATIS LOCATIE GIDS 2019

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Onderhoud al meenemen in ontwerp

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be