22 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEuromaintenance verrijkte uw kennis

Deze online uitgave van het vakblad Total Industrial Maintenance blikt nog eens terug op dé gebeurtenis van 2018: Euromaintenance 4.0. U vindt een selectie uit de talrijke lezingen terug op onze website. Daarnaast hebben we het ook over de juiste smering voor offshore industrie en een niet alledaagse toepassing van een Computerized Maintenance Management System.

Dieter Devriendt

bladmanager

LEREN VAN ELKAAR OP EUROMAINTENANCE 4.0

Van 24 t.e.m. 27 september 2018 was het Flanders Meeting en Convention Center Antwerp de thuishaven voor de Europese maintenancesector. Tijdens Maintenance 4.0 - een verwijzing naar maintenance in tijden van Industrie 4.0 - kon men vier dagen lang zijn kennis over onderhoud verrijken.
Volledig artikel lezen

KIES DE JUISTE SMERING VOOR OFFSHORE

Smering is bij praktisch alle roterende en glijdende onderdelen van belang, maar nog meer in omgevingen waar de omstandigheden - technisch gezien - 'extreem' zijn.
Volledig artikel lezen

CMMS HELPT OOK PARIJSE BRANDWEER

Weinig onderhoudsdiensten kunnen zeggen dat de meer dan 100.000 referenties in hun maintenancesoftware zich verspreiden over een oppervlakte van 800 km² en dagelijks de strijd aangaan met brand en ander onheil.
Volledig artikel lezen

SNELLE VERMOGENSMETER

160px VIDEODewetron DEWE2e-PA8 met Oxygen Power is het juiste toestel voor meten van vermogen inclusief blind-, schijnvermogen en alle andere relevante parameters. De zero-crossing techniek meet per periode zodat variabele frequenties geen probleem zijn. Uniek is de mogelijkheid om tot 7-fase ±2.000V  per powersysteem te meten en tot 4 systemen per chassis. Reken online het rendement uit of maak direct vanuit het programma een rapportage. Combineer de meting met andere processignalen zoals I/O, temperatuur, toerental, trilling, CAN-bus en zelfs IR- of video camera's.
Video

OOK NOOD AAN GOEIE TECHNIEKERS

160pxGemotiveerde techniekers - met de juiste kennis en gepaste vaardigheden - zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van uw onderneming. Maar helaas zijn ze bijzonder dun gezaaid.
Volledig artikel lezen

DE KAMELEON VAN DE LED DIMMERS

160pxDe Bikkel - de nieuwe universele LED dimmer van Lumiko is een compact apparaat voor het transformeren van traditionele verlichting naar een volledige dimbare LED opstelling.
Lees meer

UITBREIDING VAN HET KABELDOORVOER SYSTEEM, KDS.

160pxEr is een uitbreiding van het kabeldoorvoer systeem KDS. De nieuwe kabeldoorvoerflensplaat KDS-FP biedt niet alleen een prijsgunstige en eenvoudige kabeldoorvoeroplossing voor behuizingen en schakelkasten, maar zeker ook  grote voordelen voor uw magazijnvoorraad.
Lees meer

TURCK BREIDT HAAR ULTRASOON SENSOR FAMILIE UIT

160pxHet is gelukt om een ultrasoon sensor te ontwikkelen gebaseerd op de laatste sonische transducertechnologie waarbij geen compromissen gemaakt worden in de kwaliteit.
Lees meer

NIEUWE LEIDING VOOR CDI BRUSSELS

Center for Data Innovation (CDI), een denktank zonder winstoogmerk die werkzaam is op het kruispunt van data, technologie en overheidsbeleid, verwelkomt Eline Chivot als senior beleidsanalist om zijn kantoor in Brussel te leiden, aldus Daniel Castro, directeur van het Center for Data Innovation.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Euromaintenance verrijkte uw kennis

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be