27 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

Lees de nieuwsbrief online

SECTORNIEUWS

UV-inkt vormt uitdaging
Master of Safety

Meer TIM nieuws

TOTAL INDUSTRIAL MAINTENANCE TV

Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER

Overzicht leveranciers

Pumps & Valves ademt één en al techniek

De naam Pumps & Valves gaat al een tijd lang veel breder dan de naam doet vermoeden. Gecombineerd met Solids is dit evenement, op 4 en 5 oktober in de Ahoy in Rotterdam, bedoeld voor alle procestechnologen en onderhoudsmanagers die zich willen laten informeren over noviteiten voor de verbetering van hun totale productieproces.
Lees meer

Toepasbaar in allerhande industrieën

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtageoplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken zij intensief met de klant samen.
Lees meer

Ultrasone flowmeter voor lage doorstroming

Bronkhorst's nieuwe ES-FLOW™ is een revolutionaire ultrasone flowmeter die in staat is zeer geringe doorstroming te meten (4-1500 ml/min). ES-FLOW-technologie is vloeistof-onafhankelijk; opnieuw kalibreren als de vloeistof verandert is niet nodig.
Lees meer

Alvibra A/S

KEMP BV introduceert Alvibra A/S. De trilgoten, trildoseersystemen en trilzeven van de gespecialiseerde firma Alvibra, met gepatenteerde Vibradrivtechnologie, bieden vele voordelen voor het verwerken van poeder, granulaat en korrels - zoals een energiebesparing van max.
Lees meer

Waterdichte Meetmodules

KRYPTON meetmodules zijn robuust, waterdicht, compact en bestand tegen zware omstandigheden. Onderling door te lussen middels één enkele kabel tot 90m per module.
Lees meer

Transformeer uw service- en onderhoudsorganisatie

De wereld zoals we die kennen verandert razendsnel. Internet of Things, Machine learning, 3D printing en Big Data zijn slechts een aantal voorbeelden van technologieën die de wereld op dit moment transformeren.
Lees meer

Endress+Hauser op SOLIDS 2017

Op 4 en 5 oktober staat Ahoy Rotterdam volledig in het teken van bulk- en stortgoederen. Op stand D102B toont Endress+Hauser haar producten, oplossingen en diensten voor het automatiseren van stortgoedprocessen in de diverse industrieën.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bijna tijd voor Pumps & Valves

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be