8 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOngeplande stilstand vermijden

Realtime conditiemonitoring… steeds meer en steeds vaker wordt dit ingezet. In Nederland werd daarom een inventaris opgesteld van het gebruik van conditiemonitoring. U leest er hier alles over. Verder in dit online magazine hebben we het over de juiste keuze van hydropompen en hoe frequentiesturingen u forse besparingen kunnen opleveren.

Dieter Devriendt
bladmanager

REALTIME CONDITIEMONITORING OP STEEDS MEER ASSETS

Steeds meer en steeds vaker wordt conditiemonitoring ingezet bij tal van organi­saties. In het voorjaar van 2018 sloegen NVDO, World Class Maintenance en Semiotic Labs daarom de handen in elkaar om een inventaris van het Nederlandse gebruik van conditiemonitoring op te maken.
Volledig artikel lezen

DE ENE HYDROPOMP IS DE ANDERE NIET

De taak van een hydropomp is mechanische energie omzetten in hydraulische energie: volumestroom en druk. De levensduur van een pomp verlengen is verre van eenvoudig.
Volledig artikel lezen

BESPAAR FORS MET FREQUENTIESTURINGEN

Er was een tijd dat debieten enkel met een mechanische klep geregeld konden worden. Een energievretende methode, want de pomp draaide continu op vollast. Onder invloed van een groeiend milieubewustzijn werd er echter stilaan overgeschakeld naar variabele snelheidsregelingen, waardoor er minder energie verbruikt werd.
Volledig artikel lezen

WIE WORDT MMY NL?

In het kader van de verkiezingen van Maintenance Manager van het Jaar 2019 gaat NVDO op zoek naar kandidaten. Die maken kans om Maarten Habets (Emerald Kalama Chemical bv) op te volgen.
Lees meer

OPTIMALISEER UW FABRIEKSPRESTATIES MET PREDICTIEVE ANALYSE

Tijdens Euromaintenance 4.0 in Antwerpen presenteerde Emerson zijn nieuwste automatiseringstechnologieën en -diensten ter ondersteuning van het onderhoud, de betrouwbaarheid en conditiebewaking van uw machinepark.
Volledig artikel lezen

VOORKOM UITGLIJDEN, STRUIKELEN EN VALLEN

160pxUitglijden, struikelen en vallen kan aan de basis liggen van zowel dodelijke als niet-dodelijke arbeidsongevallen en behoort tot een van de meest voorkomende ongevaltypes.
Lees meer

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN ULTRASOUND LEKDETECTOR & CONDENSPOT TESTER

160pxDe Ultraprobe 100 van UE Systems is een praktisch gereedschap voor lekdetectie, condenspotinspectie of mechanisch troubleshooting­programma.

Lees meer

VAN MEER & SIEMENS

Vooraanstaand drivespecialist Van Meer - met vestigingen in Tholen (Nederland) en Antwerpen (België) - en Siemens België gaan samen in zee. Van Meer is voortaan officieel Solution Partner van Siemens.
Lees meer

OOK NOOD AAN GOEIE TECHNICI?

Gemotiveerde technici, met de juiste kennis en gepaste vaardigheden, zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van uw onderneming. Ontdek tijdens de gratis ontbijtsessie op 5/12 in Kortrijk hoe SBM erin slaagt samen met klanten technisch talent te vinden, te ontwikkelen en te transformeren.
Lees meer

VIJF KLEUREN, VIJF PURE EN KRACHTIGE REINIGERS

160pxMavom Chemie, specialist in het ontwikkelen en produceren van onder andere industriële reinigingsproducten, heeft er een nieuwe telg bij. Of beter: vijf nieuwelingen, want met de MAVOMClean Colorline presenteert Mavom een vijfledige set waar u zo goed als ieder reinigingsvraagstuk tot een goed eind mee weet te brengen.
Volledig artikel lezen

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

VERKEERDE MATERIAALKEUZE IS TE CORRIGEREN

160pxSteeds meer OEM-ers benaderen Revamo al in de ontwerpfase van de installatie. Revamo ontwikkelt voor hen coatings die het onderdeel veredelt op de plaats waar de slijtage zal optreden.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ongeplande stilstand vermijden

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be